Fejl 0xc101a053 vises, når du afspiller en sang eller en video via Xbox Live

Du får vist følgende fejlmeddelelse, når du prøver at afspille en sang eller se en video i Xbox Music, Xbox Video, Groove eller Film og tv:

We can't check the playback rights for this item right now. Please try again later. Make sure to sign in with an account that matches the region setting of your device. (Vi kan ikke tjekke afspilningsrettighederne for dette element lige nu. Prøv igen senere. Sørg for at logge på med en konto, der bruger den samme områdeindstilling som din enhed).

0xc101a053

Dette kan betyde, at der er et midlertidigt problem med Xbox Live-tjenesten.

Løsninger

Prøv følgende for at løse dette problem:

Løsning 1: Tjek status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Tv, musik og video: kører
2017-01-19T23:38:34.7862560+00:00

Løsning 2: Tjek, at du er logget på den korrekte konto

Sørg for, at du er logget på en konto med et Xbox Music Pass- eller et Groove Music Pass-medlemskab, og at områdeindstillingen på din enhed svarer til det område, der er valgt på din konto.