Fejlen C00D1197 vises, når du bruger Zune-softwaren

Bemærk! Fra og med 15. november 2015 er Zune-tjenesten ophørt. Dette kan medføre fejl, hvis du forsøger at streame eller downloade indhold eller at opdatere tjenesten. Du kan finde flere oplysninger i Ofte stillede spørgsmål vedrørende ophør af Zune.

Du får vist følgende fejl, når du forsøger at spille en sang eller video ved hjælp af Zune-softwaren:

C00D1197

Det kan skyldes, at sangen eller videoen er blevet flyttet, omdøbt eller slettet fra din computer, eller at sangen eller videoen er gemt på en computer eller lagerenhed, der pt. ikke er tilgængelig.

Løsninger

Hvis du forsøger at spille en sang eller video i din Zune-samling

Sangen eller videoen kan være blevet flyttet, omdøbt eller slettet fra din computer ved brug af et andet program end Zune-softwaren, som f.eks. Windows Explorer.

• Hvis du har flyttet sangen eller videoen: Prøv at flytte den tilbage til dens tidligere placering.
  • Hvis du har omdøbt sangen eller videoen: Prøv at omdøbe den til dens oprindelige navn.
  • Hvis du har slettet sangen eller videoen: Prøv at hente den igen fra papirkurven.

Hvis dette ikke løser problemet: Slet sangen eller videoen fra samlingen (højreklik på sangen/videoen, klik derefter på Delete (Slet), og prøv derefter at hente sangen/videoen igen.

Hvis du prøver at spille en sang eller video, som er gemt på en anden computer eller på en ekstern lagerenhed

Kontrollér, at computeren og den computer eller lagerenhed, som du prøver at få kontakt til, er sluttet til netværket. (Hvis den anden computer er en server, kan den være optaget eller midlertidigt utilgængelig. Prøv igen senere).

Hvis sangen eller videoen er en del af en afspilningsliste, som du har føjet til Zune-softwaren

Sangen eller videoen er måske ikke blevet downloadet korrekt. Prøv at hente sangen eller videoen igen.