Fejlen C00D11B2 vises, når du bruger Zune-softwaren

Bemærk! Fra og med 15. november 2015 er Zune-tjenesten ophørt. Dette kan medføre fejl, hvis du forsøger at streame eller downloade indhold eller at opdatere tjenesten.

Du får vist følgende fejl, når du prøver at bruge Zune-softwaren til at afspille en sang eller video:

Fejlkode C00D11B2

Det betyder, at Zune-softwaren ikke kan få adgang til internettet.

Internetadgang kan være utilgængelig af en række årsager. Der kan f.eks. være et midlertidigt problem med din internetudbyder. Eller Windows Firewall eller et andet softwareprogram blokerer internetadgangen.

Løsning

Afprøv din internetforbindelse ved at åbne din browser og gå til et websted. Hvis du ikke kan få adgang til internettet, og du har bekræftet, at der ikke er nogen problemer med internetudbryderen, kan du prøve følgende fejlfindingstrin:

• Gå til siden Tjenestestatus, og kontroller, at Zune-tjenesten stadig kører.
  • Kontrollér, at alle hardwarenheder er tilsluttet og aktiveret.
  • Sørg for, at din router eller dit modem fungerer, og at alle indikatorlamper er tændt.
  • Foretag en ren opstart ved at identificere og deaktivere alle firewalls fra tredjepart på din computer. Benyt følgende fremgangsmåde for at gøre dette:
    1. Klik på Start, klik på Kør, skriv msconfig, og klik derefter på OK. Du kan blive bedt om en administratoradgangskode eller bekræftelse.
      Kun for Windows 8-brugere: Skriv først Kør på startskærmen.
    2. Klik på fanen Generelt i vinduet Systemkonfiguration, og klik derefter på Valgfri start.
      • Kun for Windows XP-brugere: Ryd Process SYSTEM.INI-filen, Process WIN.INI-filen og Indlæs startelementer.
    3. Klik på fanen Tjenester, og klik derefter for at markere afkrydsningsfeltet Skjul alle Microsoft-tjenester, som findes i nederste venstre hjørne.
    4. Hvis det ikke allerede er valgt, skal du klikke på Deaktiver alle og derefter klikke på OK.
    5. Klik på Genstart for at genstarte computeren. Når din computer genstartes, skal du åbne Zune-softwaren. Hvis du stadig har problemer, og du har konfigureret en firewall fra tredjepart, skal du kontakte producenten for at finde ud af, hvordan du konfigurerer firewall'en til at arbejde sammen med Zune-softwaren.
  • Føj Zune til Windows Firewall-undtagelseslisten.
    Windows Firewall er som standard slået til. Dette betyder, at de fleste programmer vil blive blokeret mod at få adgang til din computer gennem internet, medmindre du angiver programmerne som undtagelser. Sådan gør du.

På Windows 7:

1. Klik på knappen Start, klik på Kontrolpanel, og klik derefter på Windows Firewall
      F
      eller kun Windows 8-brugere: Skriv først Kontrolpanel fra startskærmen.
    2. Klik på Tillad, at et program eller en funktion passerer gennem Windows Firewall
    3. Klik på Skift indstillinger, og klik derefter på Tillad et andet program nederst i vinduet.
    4. Vælg Zune i dialogboksen Tilføj et program, og klik derefter på Tilføj.
    5. Rul ned, marker afkrydsningsfelterne ud for Zune-programmerne, og klik derefter på OK for at afslutte.

På Windows XP og Windows Vista:

1. Klik på Start, klik på Kør, skriv firewall.cpl, og klik derefter på OK.
      Kun for Windows Vista-brugere: Klik på Tillad et program gennem Windows Firewall Du kan blive bedt om en administratoradgangskode eller bekræftelse.
    2. Klik på Tilføj program under fanen Undtagelser.
    3. Klik på Gennemse, find og vælg Zune.exe, og klik derefter på Åbn.
    4. Klik på OK for at afslutte.
  • Hvis du fortsætter med at have problemer, kan du kontakte din internetudbyder.