Fejlkoden C00D11CD eller C00D1126 vises, når du bruger Zune-softwaren

Bemærk! Fra og med 15. november 2015 er Zune-tjenesten ophørt. Dette kan medføre fejl, hvis du forsøger at streame eller downloade indhold eller at opdatere tjenesten. Du kan finde flere oplysninger i Ofte stillede spørgsmål vedrørende ophør af Zune.

Oversigt

Hvis fejlkoden C00D11CD eller C00D1126 vises, når du forsøger at bruge Zune-softwaren, kan det betyde, at der er problemer med en netværksforbindelse, med en softwareinstallation eller med medielicenskonflikter.

På denne side

Problem

Hvis du får vist fejlkoden C00D11CD eller C00D1126, kan det betyde en af følgende ting:

• Du har mistet internetforbindelsen.
  • Zune-serveren er nede.
  • Noget er gået galt med installationen af Zune Musik + Video-softwaren.
  • Zune-softwaren registrerer konflikter med medielicenserne til det indhold, som du har hentet på Zune Musik + Video Markedsplads.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger:

• Kontrollér, at du afspiller indhold fra den computer, som du har oprettet din konto på.
  • Kontrollér status for Zune-tjenesten på siden Status for Xbox Live-tjenesten. Hvis tjenesten er nede, kan du prøve igen senere.
  • Kontrollér, at du har forbindelse til internettet. Måske har du mistet Wi-Fi-forbindelsen, tjenesten kan være nede, eller din router kan være offline eller skal bare genstartes.
  • Sådan kontrolleres forbindelsen på den computer, hvor der er problemer:
    1. Klik på Start, og klik derefter på Kontrolpanel.

Hvis du bruger Windows 8: Begynd at skrive "kontrolpanel" fra startskærmen, og tryk derefter på Enter for at få adgang til skærmen Kontrolpanel.

2. Klik eller tryk på Netværk og internet, og klik eller tryk derefter på Vis netværksstatus og -opgaver. På denne skærm får du at vide, om du har forbindelse til et netværk.
    3. Hvis du ikke har forbindelse, skal du klikke eller trykke på Opret forbindelse til et netværk i statusvinduet og derefter vælge et tilgængeligt netværk.
    4. Hvis det viser, at du har forbindelse til et forkert netværk, skal du vælge det rigtige og angive din adgangskode, hvis du bliver bedt om det.
  • Hvis du stadig ikke kan oprette forbindelse til internettet, kan der være problemer med din internettjeneste. Du kan vente lidt og logge på igen senere eller kontakte internetudbyderen.
  • Kontrollér, at du har angivet korrekt mailadresse og adgangskode. Her er nogle få tip, som du kan bruge, når du logger på din Zune-konto:
    • Kontrollér, at Caps Lock-tasten på tastaturet ikke er aktiv.
    • Mailadressen og adgangskoden til din Zune-konto er den samme som den, du bruger til at logge på din Microsoft-konto, og kaldes også din Microsoft-konto.
    • Hvis du for nylig har tilføjet eller ændret en Microsoft-konto (kaldes også Windows Live ID), og du brugte en ældre konto til at konfigurere din Zune-konto, vil du ikke kunne bruge denne nye konto til at logge på din Zune-konto.
    • Hvis du vil have din Zune-konto tilknyttet en ny Microsoft-konto og adgangskode, er den eneste måde at gøre dette på ved at åbne en separat, ny Zune-konto.
  • Hvis du har glemt din adgangskode, eller du ikke kan logge på med den korrekte adgangskode, kan du prøve at nulstille din adgangskode.
  • Hvis du fik vist fejlen under hentning af Zune-softwaren, skal du undersøge, om der er tilgængelige Microsoft-opdateringer, og derefter geninstallere Zune-softwaren:
    1. Gå til Microsoft Update i din browser, og følg instruktionerne for at installere alle tilgængelige opdateringer.

Bemærk! Hvis du har en langsom internetforbindelse, kan det tager flere timer at opdatere operativsystemet.

2. Fjern Zune-softwaren på din computer, og hent derefter Zune-softwaren igen. Få mere at vide ved at gå til Hente eller geninstallere Zune Musik + Video-softwaren og Zune-afspillersoftwaren.
  • Hvis denne fejl opstod under køb, hentning eller synkronisering af medieelementer, kan du prøve at logge af Zune-softwaren og derefter logge på igen. Dermed skulle licenserne til de elementer, som du har hentet på markedspladsen, automatisk blive opdateret. Der kan være nogle tilfælde, hvor det ikke er muligt for Microsoft at afhjælpe medielicenskonflikter.
  • Foretag en ren start, og identificer problemer med firewalls fra tredjepart. Sådan gør du:
    1. Gå til vinduet Systemkonfiguration. Hvis du vil:

På Windows 8: Skriv msconfig, og klik eller tryk derefter på ikonet, når det vises på skærmen.

På Windows 7 eller Windows Vista: Klik på Start, skriv misconfig i feltet Start søgning, og klik derefter på msconfig.exe under Programmer.

På Windows XP: Klik på Start, klik på Kør, skriv msconfig, og klik derefter på OK.

2. Gå til fanen Generelt i vinduet Systemkonfiguration, og klik eller tryk derefter på Valgfri start.
    3. Gå til fanen Tjenester, og markér afkrydsningsfeltet Skjul alle Microsoft-tjenester, der findes i nederste venstre hjørne af vinduet, og klik eller tryk derefter på Deaktiver alle.
    4. Klik eller tryk på OK, og klik eller tryk derefter på Genstart.
    5. Start Zune-softwaren. Hvis du ikke længere får vist fejlmeddelelsen "kontrollér, at du har forbindelse til internettet", skal du kontakte firewall-producenten for at finde ud af, hvordan du konfigurerer firewallen til at arbejde sammen med Zune-softwaren.
  • Føj Zune til firewall-undtagelseslisten i Windows. Sådan gør du:

• På Windows 8 og Windows 7:

1. Klik på Start, skriv firewall.cpl i feltet Start søgning, og tryk derefter på Enter.

På Windows 8: Begynd at skrive firewall.cpl fra startskærmen, og klik eller tryk derefter på ikonet, når det vises på skærmen.

2. Klik på Tillad et program gennem Windows Firewall i venstre kolonne.

På Windows 8: Klik på Tillad, at en app eller en funktion passerer gennem Windows Firewall

3. Klik eller tryk på Tillad et andet program/en anden app, der findes i nederste højre hjørne.
      4. Find og vælg derefter Zune i vinduet Tilføj et program/en app, og klik derefter på Tilføj.
      5. Vælg Zune, og klik derefter på Tilføj.
      6. Klik på OK to gange for at gemme ændringerne.
    • På Windows Vista:

1. Klik på Start, skriv firewall.cpl i feltet Start søgning, og tryk derefter på Enter.
      2. Klik på Tillad et program gennem Windows Firewall Hvis du bliver bedt om en administratoradgangskode eller en bekræftelse, skal du skrive adgangskoden eller klikke på Fortsæt.
      3. Klik på Tilføj program, og klik derefter på Gennemse.
      4. Find Zune, og klik derefter på Åbn.

Bemærk! Som standard installeres Zune i mappen C:\Program Files\Zune.

5. Klik på OK to gange for at gemme ændringerne.
    • På Windows XP

1. Klik på Start, klik på Kør, skriv firewall.cpl, og klik derefter på OK.
      2. Klik på fanen Undtagelser.
      3. Klik på Tilføj program, og klik derefter på Gennemse.
      4. Find og vælg Zune.exe, og klik derefter på Åbn.

Bemærk! Som standard installeres Zune i: Mappen C:\Programmer\Zune.

5. Klik på OK to gange for at gemme ændringerne.
  • Prøv at registrere filen Wmnetmgr.dll. Benyt følgende fremgangsmåde for at gøre dette på Windows 8, Windows 7 eller Windows Vista:

1. Klik på Start, skriv cmd i feltet Start søgning, og højreklik derefter på cmd-filen, når den vises.

På Windows 8: Begynd at skrive cmd fra startskærmen, og klik eller tryk derefter på ikonet Kommandoprompt, når det vises på skærmen.

2. Klik eller tryk på Kør som administrator, og klik derefter på Ja.
    3. Skriv følgende kommandoer i kommandoprompten. Tryk på Enter efter hver kommandolinje:
      cd\windows\system32
      regsvr32 wmnetmgr.dll
    4. Skriv exit i kommandoprompten, og tryk derefter på Enter for at lukke vinduet Kommandoprompt.