Fejlkode C00D124D opstår, når du bruger Zune-softwaren

Oversigt

Hvis du får vist fejlkode C00D124D, betyder det, at computeren ikke kan registrere en tilsluttet enhed, f.eks. din Windows Phone 7.

Problem

Fejlkoden C00D124D betyder normalt, at der er et problem med tilslutte en enhed til din computer. Det kan f.eks. være, at telefonen er tilsluttet din computer, men at Zune-softwaren ikke kan registrere den.

Løsninger

Løsning 1: Fjern telefonen, og genstart derefter

Fjern telefonen fra computeren, og genstart derefter telefonen og computeren.

Sådan genstarter du Windows Phone 7

Tryk på Tænd/sluk-knappen, indtil skub ned for at slukke vises. Svip derefter nedad. Når telefonen er slukket, skal du trykke på Tænd/sluk-knappen for at tænde telefonen igen.

Hvis denne genstartsprocedure ikke virker på din telefon, skal du prøve en af følgende muligheder:

• Tryk på Tænd/sluk-knappen, og hold den nede i 10 sekunder. Når telefonen er slukket, skal du trykke på Tænd/sluk-knappen for at tænde telefonen igen.
  • Hvis din telefon har et batteri, der kan udskiftes, skal du tage batteriet ud og indsætte det igen. Batteriet findes under telefonens bagpanel. Tryk derefter på Tænd/sluk-knappen for at tænde telefonen igen.

Tilslut igen telefonen til computeren ved hjælp af det USB-kabel, der fulgte med telefonen, og prøv at synkronisere dine medier igen.

Du kan se, om dine elementer er synkroniserede, ved at gå til skærmbilledet Telefon og derefter klikke på Oversigt eller på enhedsikonet for at tjekke, om elementerne er blevet tilføjet.

Løsning 2: Prøv den trinvise løsning i "Computeren genkender ikke din enhed i Zune-softwaren".

Du kan prøve den trinvise løsning ved at gå til Computeren genkender ikke din enhed i Zune-softwaren.

Løsning 3: Opdater enhedsdriveren til din Windows Phone 7

Tilslut først telefonen til din computer ved hjælp af den USB-ledning, der fulgte med enheden, og følg derefter disse trin på computeren:

1. Klik på Start, højreklik på Computer, og klik derefter på Egenskaber.

Hvis du bruger Windows 8: Begynd at skrive "computer" fra startskærmen. Når den vises på skærmen, skal du højreklikke eller stryge på ikonet Computer og derefter klikke eller trykke på Egenskaber.

2. Klik eller tryk på Enhedshåndtering i den venstre kolonne.
  3. Der vises et vindue med navnet på din computer og en liste over filer. Hvis du ikke kan se filerne, skal du klikke på pilen ud for navnet på din computer for at få vist listen. Navnet på din Windows Phone burde stå under Bærbare enheder. Hvis Windows Phone ikke er installeret korrekt, er den muligvis markeret med et gult udråbstegn. Eller måske står den under Andre enheder som en USB-enhed eller en ukendt enhed.
  4. Højreklik eller stryg på navnet på din telefon, og klik derefter på Fjern.
  5. Vælg Slet driversoftwaren til denne enhed, og klik eller tryk derefter på OK.
  6. Vend tilbage til vinduet Enhedshåndtering, klik eller tryk på menuen Handling, og klik eller tryk derefter på Søg efter hardwareændringer.
  7. Åbn Bærbare enheder, dobbelttryk eller stryg på navnet på din Windows Phone, og klik eller tryk derefter på fanen Driver . Hvis du ikke kan se telefonens navn, skal du klikke eller trykke på Ukendt enhed under Andre enheder og derefter klikke eller trykke på fanen Driver .
  8. Klik eller tryk på Opdater driver, og klik eller tryk derefter på Gennemse computeren efter driversoftware.
  9. Klik eller tryk på Gennemse, find mappen Programmer/Zune/Drivere på computeren, og klik eller tryk derefter på OK.
  10. Klik eller tryk på Næste, og klik eller tryk på Installer, hvis du bliver bedt om det. Det er muligt, at du kun kan vælge Luk.
  11. Når driverinstallationen er fuldført, skal du lukke de åbne vinduer, indtil du har afsluttet Enhedshåndtering. Genstart computeren, hvis du bliver bedt om det.