Fejlkode C00D12FS

Bemærk! Fra og med 15. november 2015 er Zune-tjenesten ophørt. Dette kan medføre fejl, hvis du forsøger at streame eller downloade indhold eller at opdatere tjenesten.

Oversigt

Hvis du får vist fejlkoden C101A23C, når du bruger Zune-softwaren, betyder det, at der er en DRM-fejl (Windows Digital Rights Management).

Årsag

Denne fejl forekommer sædvanligvis, når der mangler en Windows DRM-komponent, eller der er en DRM-komponent, der er beskadiget og skal udskiftes eller opgraderes.

Hvad du kan prøve

Prøv følgende løsninger:

• Luk Zune-softwaren, genstart den, og prøv derefter igen.
  • Hvis din Windows DRM-software mangler, kan du hente den seneste version af Windows Media Player og prøve igen.
  • Opgrader din digitale medieafspillers sikkerhedskomponenter. Her er to måder at opgradere på:
    • Gå til webstedet Opgradering af sikkerhedskomponent, og klik på Opgrader. Hvis du ikke kan se opgraderingsknappen, kan du prøve den næste løsning.
    • Opgrader de digitale komponenter i din browser.

1. Hvis du bruger Internet Explorer, skal du klikke på Funktioner og derefter Internetindstillinger. (Hvis du ikke kan se værktøjslinjen, kan du trykke på Alt-tasten på tastaturet).
      2. Klik på Slet i sektionen Browserdata under fanen Generelt.
      3. Markér alle afkrydsningsfelter i vinduet, og klik derefter på Slet.
      4. Klik på fanen Sikkerhed, klik på Websteder, du har tillid til, og klik derefter på Websteder.
      5. Skriv *.microsoft.com i feltet Søg, klik på Tilføj, og klik derefter på Luk
      6. Klik på Brugerdefineret niveau under Sikkerhed.
      7. Vælg Lav under Nulstil indstillinger, klik på Nulstil, og klik derefter på OK.
      8. Klik på fanen Beskyttelse af personlige oplysninger, og klik derefter på knappen Websteder.
      9. Skriv *.microsoft.com i adresselinjen, og klik derefter på Tillad.
      10. Klik på OK, og luk derefter alle browservinduer.

Prøv at logge på Markedsplads eller at afspille dit indhold igen for at se, om problemet er løst.

Bemærk! Hvis du vil vide, hvordan du opdaterer sikkerhedskomponenter i andre browsere, kan du se i hjælpen til de pågældende browsere.

• Prøv at bruge Microsoft "Reparer det" til automatisk at reparere beskadigede DRM-komponenter:

Klik på linket Løs problemet nedenfor. Klik derefter på Kør i dialogboksen Filoverførsel, følg derefter fremgangsmåden i guiden.

Løs problemet
Microsoft Fix it 50765

Bemærk!

• Denne guide findes muligvis kun på engelsk. Men den automatiske reparation fungerer også for andre sprogversioner af Windows.
  • Hvis du aktuelt ikke arbejder på computeren med problemet, kan du gemme den automatiske reparation på et flashdrev eller på en cd. Kør den derefter på den computer, hvor problemet findes.

Når du har kørt Fix it, opdateres licenserne automatisk, og du skulle kunne afspille beskyttet indhold.