Fejlkoden C00D1353 vises, når du logger på Zune-softwaren

Bemærk! Fra og med 15. november 2015 er Zune-tjenesten ophørt. Dette kan medføre fejl, hvis du forsøger at streame eller downloade indhold eller at opdatere tjenesten. Du kan finde flere oplysninger i Ofte stillede spørgsmål vedrørende ophør af Zune.

Du får vist følgende fejl, når du prøver at logge på Zune-softwaren:

C00D1353

Det kan betyde, at der er en uoverensstemmelse mellem den placering, der er registreret på din Xbox Music-konto, og din faktiske placering. Denne fejl skyldes normalt en af følgende ting:

• Du prøver at logge på Zune-softwaren i et land eller område, hvor Zune-tjenesten ikke er tilgængelig.
  • Windows på din computer er ikke indstillet til det samme land eller område som din Xbox Music-konto.

Løsninger

Løsning 1: Kontrollér, at din computer og din Xbox Music-konto er indstillet til samme land eller område.

Løsning 2: Brug følgende fremgangsmåde i operativsystemet for at kontrollere eller ændre din computers indstilling for land/område.

Windows 8

1. Skriv Kontrolpanelstartskærmen.
  2. Tryk eller klik på ikonet Kontrolpanel i venstre side af skærmen.
  3. Tryk eller klik på Klokkeslæt, sprog og område.
  4. Tryk eller klik på Skift placering under Område.
  5. Tryk eller klik på fanen Formater.
  6. Vælg land eller område på rullelisten Formater.
  7. Klik eller tryk på fanen Placering. Vælg land eller område på rullelisten Privatadresse.
  8. Tryk eller klik på fanen Administrativ og derefter på knappen Skift systemets landestandard.
  9. Vælg land eller område på rullelisten Nuværende systemlandestandard.
  10. Tryk eller klik på OK, klik på Anvend og derefter på OK.

Windows 7: Skift indstillinger for land eller område

Windows Vista: Skift indstillinger for land eller område