Fejlkoden C00D1364 vises, når du logger på Zune-softwaren

Bemærk! Fra og med 15. november 2015 er Zune-tjenesten ophørt. Dette kan medføre fejl, hvis du forsøger at streame eller downloade indhold eller at opdatere tjenesten.

Du får vist følgende fejlkode, når du logger på Zune-softwaren:

COOD1364

Det kan betyde, at du har mistet forbindelsen til internettet eller Wi-Fi-tjenesten, eller du kan have angivet et forkert brugernavn eller en forkert adgangskode til Zune .

Løsninger

Du kan prøve en af følgende løsninger for at afhjælpe problemet:

Løsning 1: Kontrollér din internetforbindelse

Kontrollér, at du har forbindelse til internettet. Måske har du mistet forbindelsen til dit Wi-Fi-netværk, tjenesten kan være nede, eller din router kan være offline og skal genstartes. Sådan kontrollerer du Wi-Fi-forbindelsen på computeren, hvis du oplever problemer:

Windows 8.1

På startskærmen skal du skrive “vis netværksforbindelser”, og derefter skal du trykke eller klikke på Vis netværksforbindelser på listen over søgeresultater i højre side af skærmen. I dette vindue får du at vide, om du har forbindelse til et netværk.

• Hvis du ikke har forbindelse til et netværk, skal du trykke og holde (eller højreklikke) på Wi-Fi og derefter trykke eller klikke på Opret/afbryd forbindelse. Vælg et Wi-Fi-netværk, og angiv dine logonoplysninger, hvis du bliver bedt om det.
  • Hvis du har forbindelse til et forkert netværk, skal du vælge det rigtige og angive dine logonoplysninger, hvis du bliver bedt om det.

Windows 7

1. Klik på Start, og klik derefter på Kontrolpanel.
  2. Klik eller tryk på Netværk og internet, og klik eller tryk derefter på Vis netværksstatus og -opgaver. På denne skærm får du at vide, om du har forbindelse til et netværk.
    • Hvis du ikke har forbindelse til et netværk, skal du klikke eller trykke på Opret forbindelse til et netværk i statusvinduet og derefter vælge et tilgængeligt netværk.
    • Hvis du har forbindelse til et forkert netværk, skal du vælge det rigtige og angive din adgangskode, hvis du bliver bedt om det.

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du kontrollerer din netværksforbindelse i Windows, under Fejlfinding i forbindelse med netværksproblemer.

Løsning 2: Kontrollér status for Zune-tjenesten

Kontrollér status for Zune-tjenesten på siden Status for Xbox Live-tjenesten. Hvis tjenesten er nede, kan du prøve igen senere.

Hvis du stadig ikke kan oprette forbindelse, kan der være problemer med din internettjeneste. Vent lidt, og prøv at logge på igen senere, eller kontakt din internetudbyder.

Løsning 3: Kontrollér dine logonoplysninger

Kontrollér, at du har angivet den korrekte mailadresse og adgangskode. Her er et par tip:

• Kontrollér at Caps Lock-tasten på tastaturet ikke er aktiv.
  • Mailadressen og adgangskoden til din Zune-konto er de samme, som du bruger, når du logger på din Xbox- og Microsoft-konto.
  • Hvis du for nylig har tilføjet eller ændret en Microsoft-konto, og du brugte en ældre konto til at konfigurere din Zune-konto, vil du ikke kunne bruge den nye Microsoft-konto, når du logger på din Zune-konto. Hvis du vil have din Zune-konto tilknyttet en ny Microsoft-konto, skal du åbne en ny Zune-konto.

Hvis du har glemt din adgangskode, eller hvis adgangskoden ikke virker, kan du se under Nulstille din adgangskode.

Genstart din computer, og log derefter på Zune igen.