Fejlkoden C00D1374 vises, når du forsøger at oprette forbindelse til Zune Marketplace ved hjælp af Zune Music + Video-softwaren

Bemærk! Fra og med 15. november 2015 er Zune-tjenesten ophørt. Dette kan medføre fejl, hvis du forsøger at streame eller downloade indhold eller at opdatere tjenesten.

Du får vist følgende fejlmeddelelse, når du opretter forbindelse til Zune Marketplace ved hjælp af Zune Music + Video-softwaren:

C00D1374

Det betyder, at Zune Music + Video-softwaren ikke kan oprette forbindelse til Zune Marketplace.

Løsninger

Løsning 1: Gå til siden for tjenestestatus, og kontrollér, om der er midlertidige netværksproblemer med Zune-tjenesten.

Løsning 2: Kontrollér, at din browser ikke er indstillet til at arbejde offline. Åbn Internet Explorer, klik på menuen Filer, og kontrollér, at menupunktet Arbejd offline ikke er markeret.

Løsning 3: Kontrollér, at du har forbindelse til internettet. Kontrollér dette ved at klikke på Start, klikke på Kontrolpanel, klikke på Netværk og internet og derefter klikke på Vis netværksstatus og -opgaver. På denne skærm får du at vide, om du har forbindelse til et netværk. Hvis du ikke har forbindelse til internettet, skal du klikke på Opret forbindelse til et netværk på statusskærmen og derefter vælge et tilgængeligt netværk.

Løsning 4: Vent et øjeblik, før du forsøger at oprette forbindelse til Marketplace igen. Der kan være problemer med Marketplace, som er ved at blive løst.

Løsning 5: Prøv at skifte adgangskoden til din Microsoft-konto. Hvis du har glemt din adgangskode, skal du gå til Du har glemt adgangskoden til din Microsoft-konto og følge vejledningen for at skifte din adgangskode. Når du har fået den nye adgangskode, skal du logge på din Zune-konto og derefter forsøge at få adgang til Marketplace igen.

Løsning 5: Kontrollér LAN- og proxy-indstillinger for Internet Explorer. Klik på ikonet Funktioner i en åben browser, klik på Internetindstillinger, klik på fanen Forbindelser, og klik derefter på LAN-indstillinger. Kontrollér, at indstillingerne Automatisk registrering af indstillinger og Brug en proxyserver ikke er markeret.