Afspilning i Xbox Music er ikke tilgængeligt i offlinetilstand på en Android-enhed

Når du starter din Android-enhed og åbner Xbox Music-appen, får du følgende fejlmeddelelse:

Sorry but offline playback is not supported on your device. For more information, please go to http://support.xbox.com.

Når du går til din afspilningsliste, kan du ikke se valgmuligheden Gør offline.

Flere oplysninger

Dette kan skyldes en af følgende årsager:

• Xbox Music-appen understøttes ikke i øjeblikket på Android-enheder, der har en Intel- eller MediaTek-processor. Hvis du ikke ved, om din enhed har en Intel- eller MediaTek-processor, kan du finde oplysningen i din brugervejledning eller kontakte enhedsproducenten. Bemærk, at du stadig kan streame onlineindhold til disse enheder, når der er forbindelse til internettet.

Android 4.4.2 understøttes ikke til offlineafspilning, bortset fra Nexus 4-, Nexus 5- og Nexus 7-enheder.