Opret en Xbox Music-afspilningsliste i Xbox Music-appen på en Android-enhed

Tilføj en afspilningsliste

Du kan oprette en afspilningsliste i Xbox Music-appen på en Android-telefon eller -enhed med dit Xbox Music Pass.

Benyt følgende fremgangsmåde i Xbox Music-appen på en Android-baseret enhed:

1. Log på Xbox Music-appen med den Microsoft-konto, der er knyttet til dit Xbox Music Pass.
  2. Vælg Afspilningsliste.
  3. Vælg eller tryk på tegnet "+".
  4. Skriv et navn på afspilningslisten.
  5. Vælg Opret.

Relaterede problemer