Trådløs Xbox 360 Gaming Receiver til Windows

Tilslut receiveren til din Windows-pc

Du kan bruge den trådløse Xbox 360 Gaming Receiver til Windows til at tilslutte op til fire trådløse hovedtelefoner og fire trådløse controllere til en pc, der kører Microsoft Windows XP med Service Pack (SP2) eller en nyere version af Windows.

Trin 1: Tilslut den trådløse Xbox 360 Gaming Receiver til din computer

1. Fjern den grønne etiket fra USB-stikket på receiveren.
  2. Sæt USB-stikket i en strømforsynet USB 2.0-port på computeren.
picture picture

Bemærk! USB-portene på forsiden af computeren er sandsynligvis ikke strømforsynede USB 2.0-porte. Prøv at bruge en USB-port bag på computeren.

Et grønt lys på receiveren betyder, at enheden fungerer.

1. Hvis guiden Tilføj ny hardware startes automatisk, skal du vælge Installer softwaren automatisk (anbefales) og klikke på Næste.
  2. Gør et af følgende
Trin 2: Installer softwaren til den trådløse spilreceiver

Bemærk! Før du kan bruge trådløst tilbehør med din computer, skal du muligvis installere noget software på computeren.

Sådan installerer du softwaren fra disken

1. Sæt installationsdisken i cd- eller dvd-drevet på din computer.
  2. Hvis installationsprogrammet ikke starter automatisk, skal du skifte til dit cd- eller dvd-drev og derefter køre installationsprogrammet.
  3. Følg fremgangsmåden i guiden for at installere softwaren. Genstart computeren, hvis du bliver bedt om det.

Trin 3: Tilslut et trådløst tilbehør til Xbox 360 til din computer

1. Tænd for det trådløse tilbehør til Xbox 360, som du vil bruge med receiveren.
picture
  1. Tryk på tilslutningsknappen på receiveren. Lyset blinker grønt.
picture
  1. Tryk på tilslutningsknappen på det trådløse tilbehør. På den trådløse controller er tilslutningsknappen eksempelvis bag på.
picture

Grønt blinkende lys på tilbehøret og på receiveren betyder, at enheden forsøger at oprette forbindelse. Når lyset holder op med at blinke og forbliver tændt, er tilbehøret tilsluttet. På f.eks. en trådløs controller vil et af lysene omkring Guide-knappen forblive tændt.

picture

Fejlfinding i forbindelse med den trådløse Xbox 360 Gaming Receiver

Det grønne lys på receiveren lyser ikke

Når du tilslutter den trådløse Xbox 360 Gaming Receiver til Windows til en USB 2.0-port, lyser den grønne lampe på receiveren ikke. Dette kan skyldes følgende årsager:

• Den trådløse spilreceiver er ikke tilsluttet korrekt til USB-porten.
  • Enhedsdriveren til den trådløse spilreceiver virker ikke som forventet, eller driveren er forældet.
  • USB-hubben er overbelastet.

Løsninger

• Tjek USB-forbindelsen. Sørg for, at den trådløse spilreceiver til Windows er tilsluttet en USB 2.0-port med strømforsyning på computeren. Den bedste måde at tjekke forbindelsen på er ved at koble den trådløse spilreceiver fra USB-porten og derefter tilslutte den igen. Hvis der stadig ikke er noget lys, kan du prøve at tilslutte receiveren til en anden USB 2.0-port på computeren.
  • Tjek enhedsdriveren. Udfør disse trin for at sikre dig, at du har den nyeste driver:
    1. Åbn Enhedshåndtering. Benyt følgende fremgangsmåde:

Windows 8 og Windows RT

1. Stryg ind fra skærmens højre kant, og tryk på Søg. Hvis du bruger en mus, skal du pege på det nederste, højre hjørne på skærmen og klikke på Søg.
      2. Skriv devmgmt.msc, og tryk eller klik derefter på Enhedshåndtering i søgeresultaterne.

Windows 7 og Windows Vista

1. Klik på Start, og klik derefter på Kør.
      2. Skriv devmgmt.msc i feltet Kør, og klik derefter på OK.
    2. Find posten for Xbox 360-ydre enheder på listen med forskellige enheder.
    3. Tryk eller klik på plustegnet (+) til venstre for Xbox 360-ydre enheder for at få vist alle de eksterne Xbox 360-enheder, der er tilsluttet computeren.
    4. Find og dobbeltklik på Xbox 360-trådløs modtager til Windows. Dialogboksen Egenskaber for Xbox 360-trådløs modtager til Windows åbnes.
    5. Tjek, at teksten "Denne enhed fungerer korrekt" vises i området Enhedsstatus i dialogboksen.
picture

Hvis enheden ikke vises i Enhedshåndtering, eller hvis der ikke står, at enheden fungerer, i området Enhedsstatus, skal du tjekke, om softwaren er installeret korrekt. Se Trin 3: Tilslut et trådløst Xbox 360-tilbehør til din computer ovenfor på denne side.

• Tjek USB-portenheden. USB-hubs kan kun levere strøm til et begrænset antal USB-enheder. Det er muligt, at din USB-hub ikke kan levere nok strøm til alle de enheder, der er tilsluttet.

Bemærk! USB-portene på bagsiden af en pc er normalt strømforsynede porte. USB-portene foran på en pc er muligvis ikke strømforsynede porte.

Benyt følgende fremgangsmåde for at undgå, at USB-hubben belastes ud over dens kapacitet:

1. Tilslut den trådløse Xbox 360 Gaming Receiver til Windows direkte til en USB 2.0-port med strømforsyning bag på computeren.
    2. Tjek, at den grønne lampe på den trådløse spilreceiver lyser.

Hvis disse trin løser problemet, anbefaler vi, at du flytter de andre USB-enheder til en strømforsynet USB 2.0-hub.