Trådløs Xbox 360 Gaming Receiver til Windows

Tilslutte den trådløse Xbox 360 Gaming Receiver til Windows til din Windows-baserede pc

Du kan bruge den trådløse Xbox 360 Gaming Receiver til Windows til at tilslutte op til fire trådløse hovedsæt og fire trådløse controllere til en computer, der kører Microsoft Windows XP med Service Pack (SP2) eller en nyere version af Windows.

Bemærk! Modtageren er ikke beregnet til brug med en Xbox 360-konsol.

Trin 1: Tilslut den trådløse Xbox 360 Gaming Receiver til din computer
  1. Fjern den grønne etiket fra USB-stikket på modtageren.
  2. Sæt USB-stikket i en strømforsynet USB 2.0-port på computeren.
picture picture

Bemærk! USB-portene på forsiden af computeren er sandsynligvis ikke strømforsynede USB 2.0-porte. Prøv at bruge portene bag på computeren.

Et grønt lys på modtageren betyder, at enheden fungerer.

1. Hvis guiden Add New Hardware starter automatisk, skal du vælge Install the software automatically (Recommended)og derefter klikke på Next. Hvis softwaren installeres korrekt, skal du klikke på Finish og derefter gå til Trin 3: Tilslut et trådløst tilbehør til Xbox 360 til din computer nedenfor.

Hvis softwaren ikke installeres korrekt, skal du fortsætte med næste afsnit.

Trin 2: Installer softwaren til Xbox-modtageren

Bemærk! Før du kan bruge trådløst tilbehør med din computer, skal du muligvis installere noget software på computeren.

Hvis du har den installationsdisk, der blev leveret med din trådløse Xbox 360 Gaming Receiver, kan du installere softwaren fra denne disk.

Sådan installeres softwaren fra disken
  1. Sæt installationsdisken i cd- eller dvd-drevet på din computer. Hvis installationsprogrammet ikke starter automatisk, skal du skifte til dit cd- eller dvd-drev og derefter køre installationsprogrammet.
  2. Følg fremgangsmåden i guiden for at installere softwaren.

Bemærk! Du kan blive bedt om at genstarte computeren.

Trin 3: Tilslut et trådløst tilbehør til Xbox 360 til din computer

1. Tænd for det trådløse tilbehør til Xbox 360, som du vil bruge med modtageren.

Hvis du f.eks. vil tænde for en controller, skal du trykke på Guide-knappen midt på controlleren. Hvis du ikke ved, hvordan du tænder for tilbehøret, kan du læse i den tilhørende dokumentation.

picture
  1. Tryk på tilslutningsknappen på modtageren. Lyset blinker grønt.
picture
  1. Tryk på tilslutningsknappen på det trådløse tilbehør. På controlleren er tilslutningsknappen eksempelvis bag på.
picture

Grønt blinkende lys på tilbehøret og på modtageren betyder, at enheden forsøger at oprette forbindelse. Når lyset holder op med at blinke og forbliver tændt, er tilbehøret tilsluttet. På f.eks. en trådløs controller vil et af lysene omkring Guide-knappen forblive tændt.

picture

Fejlfinding i forbindelse med den trådløse Xbox 360 Gaming Receiver

Det grønne lys på receiveren lyser ikke

Når du tilslutter den trådløse Xbox 360 Gaming Receiver til Windows til en USB 2.0-port, lyser den grønne lampe på den trådløse Xbox 360 Gaming Receiver ikke. Der kan være forskellige årsager til problemet:

• Den trådløse Xbox 360 Gaming Receiver til Windows er ikke tilsluttet korrekt til USB-porten.
  • Enhedsdriveren til den trådløse Xbox 360 Gaming Receiver til Windows virker ikke som forventet, eller driveren er forældet.
  • USB-hubben er overbelastet.

Vigtigt! Den trådløse Xbox 360 Gaming Receiver til Windows er designet til at blive brugt på en computer, der kører Microsoft Windows XP med Service Pack 1 (SP1) eller en nyere version af Windows, og som har en USB 2.0-port med strømforsyning.

Løsninger

• Tjek USB-forbindelsen. Sådan gør du: Tjek først USB-tilslutningen fra den trådløse Xbox 360 Gaming Receiver til Windows. Sørg for, at den trådløse Xbox 360 Gaming Receiver til Windows er tilsluttet en USB 2.0-port med strømforsyning på computeren. Den bedste måde at tjekke tilslutningen på er ved at koble den trådløse Xbox 360 Gaming Receiver til Windows fra USB-porten og derefter tilslutte den igen. Hvis lampen stadig ikke lyser, skal du prøve at tilslutte receiveren til en anden USB 2.0-port på computeren.
  • Tjek enhedsdriveren. Med den følgende fremgangsmåde kan du tjekke, om enhedsdriveren til din trådløse Xbox 360 Gaming Receiver til Windows virker korrekt, og om du har den nyeste enhedsdriver.
    1. Åbn Enhedshåndtering. Benyt følgende fremgangsmåde:

I alle versioner af Windows 8 og Windows RT

1. Stryg ind fra skærmens højre kant, og tryk på Søg. Hvis du bruger en mus, skal du pege på det nederste, højre hjørne på skærmen og derefter klikke på Søg.
      2. Skriv devmgmt.msc, og tryk eller klik derefter på Enhedshåndtering i søgeresultaterne.

I alle versioner af Windows 7 og Windows Vista

1. Klik på Start, og klik derefter på Kør.
      2. Skriv devmgmt.msc i feltet Kør, og klik derefter på OK.
    2. Find posten for Xbox 360-ydre enheder på listen med forskellige enheder.
    3. Find og klik på plustegnet (+) til venstre for posten Xbox 360-ydre enheder. Herefter burde posten blive udvidet, så du kan se alle de eksterne Xbox 360-enheder, der er tilsluttet computeren.
    4. Find og dobbeltklik på posten Xbox 360-trådløs modtager til Windows. Dialogboksen Egenskaber for Xbox 360-trådløs modtager til Windows åbnes.
    5. Tjek, at følgende skærm vises, og at der står "Denne enhed fungerer korrekt" i området Enhedsstatus.
picture

Hvis enheden ikke vises i Enhedshåndtering, eller hvis der ikke står, at enheden fungerer, i området Enhedsstatus, skal du tjekke, om softwaren er installeret korrekt. Se afsnittet "Trin 3: Tilslut et trådløst Xbox 360-tilbehør til din computer" ovenfor på denne side.

• Tjek USB-portenheden. Hvis den trådløse Xbox 360 Gaming Receiver til Windows er tilsluttet en USB-hub sammen med andre USB-enheder, er det muligt, at USB-hubben ikke kan levere nok strøm til alle de tilsluttede enheder.

Bemærk! Portene på bagsiden af en pc er normalt strømforsynede porte. Portene foran på en pc er muligvis ikke strømforsynede porte. Desuden har en ekstern USB-hub ikke strømforsynede porte, hvis den ikke har en separat strømforsyning eller vekselstrømsadapter.

Benyt følgende fremgangsmåde for at undgå, at USB-hubben belastes ud over dens kapacitet:

1. Tilslut den trådløse Xbox 360 Gaming Receiver til Windows direkte til en USB 2.0-port med strømforsyning bag på computeren.
    2. Tjek, at den grønne lampe på den trådløse Xbox 360 Gaming Receiver til Windows lyser.

Hvis disse trin løser problemet, anbefaler vi, at du flytter de andre USB-enheder til en strømforsynet USB 2.0-hub.