Konfigurere Kinect til Windows

Løsninger

Konfigurer Kinect til Windows-sensoren

Følg disse retningslinjer for at sikre, at Microsoft Kinect til Windows-sensoren fungerer korrekt. (Bemærk, at nogle af disse anbefalinger linker til relevante oplysninger til Kinect til Xbox 360).

• Kontrollér, at computeren kører med Windows 7 og har de nyeste drivere fra Windows Update.
  • Centrer sensoren vandret foran din monitor eller skærm, eller følg konfigurationsvejledningen i programmet.
  • Anbring sensoren på et plant og stabilt underlag væk fra kanten.
  • Sensoren må ikke anbringes i nærheden af en højttaler eller på en vibrerende overflade.
  • Prøv ikke at vippe sensoren manuelt.
  • Sørg for, at sensoren kan vippe frit, og at fronten ikke er dækket af netledninger, computerkabler eller andre faste genstande.
  • Undgå at placere sensoren i direkte sollys.
  • For at minimere eventuelle problemer med stemmegenkendelse skal støjen i baggrunden være lav (anbring f.eks. ikke sensoren i nærheden af en ventilator, højttaler eller larmende maskiner).
  • Sørg for, at linsen er ren.
  • Hvis du bruger monteringstilbehør, skal du sørge for, at sensoren monteres korrekt.
  • Hvis du bruger Kinect til Windows sammen med et tv med frontprojektion, skal du se Brug af Kinect sammen med et tv med frontprojektion.

Systemkrav

Kinect til Windows kræver følgende:

• Et af følgende operativsystemer:
    • Windows 7
    • Windows Embedded Standard 7

• Hardwarekrav
    • 32-bit (x86) eller 64-bit (x64) processor
    • Dual-core 2,66 GHz eller hurtigere processor
    • Dedikeret USB 2.0-bus
    • 2 GB RAM
    • En Kinect til Windows-sensor

• Softwarekrav

Ofte stillede spørgsmål

Har du et spørgsmål om din Kinect til Windows-sensor? På Ofte stillede spørgsmål til Kinect til Windows kan du finde de seneste oplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål.

Links til garanti og oplysninger om produktsikkerhed

Hent garantien, eller se oplysninger om produktsikkerhed i forbindelse med din Kinect til Windows-sensor.