Spil Xbox Live-spil på Windows Phone

Oversigt

Windows Phone Store har mange Xbox Live-spil, som du kan hente og spille på din telefon. Tryk på Marketplace på din telefon (tryk på Store på Windows Phone 8), eller brug Zune-softwaren på din computer til at finde og installere spil.

Få vist din gamerprofil

Du kan få vist din Xbox Live-profil, dine gennemførelser, venner og beskeder, og du kan redigere din avatar på din Windows Phone. Sådan gør du:

1. Tryk på Games på din Windows Phone.

2. Svip til venstre, indtil du ser din avatar, og tryk derefter på dit gamertag.

3. Svip til venstre for at se dine gennemførelser, venner og beskeder.

Inviter venner til at spille et turnus-baseret spil

I turnus-baserede spil skiftes spillerne til at spille. Under spillet får du besked, når det er din tur. Hvis et Xbox Live-spil er turnus-baseret, kan du invitere andre spillere til at spille på deres Windows Phones eller på internettet.

Sådan inviterer du venner

1. Tryk på Games på din Windows Phone.

2. Tryk på det spil, du vil spille.

3. Hvis spillet understøtter turnus-baserede spil, skal du trykke på indstillingen for multiplayer.

4. Følg trinene på skærmbilledet for at invitere venner fra kontaktlisten, eller angiv en mailadresse.

Der sendes en invitation via mail til dine venner. Invitationen indeholder vejledning i, hvordan man kan deltage i dit spil via telefonen eller på internettet.

Fejlfinding

Bemærk! Hvis dit spørgsmål ikke vises her, kan du se under Xbox Live på Windows Phone – forummer.

Hvorfor ser avataren på min telefon anderledes ud end den, jeg har på min konsol?

Der er to mulige forklaringer.

Hvis din avatar ikke svarer til den, du bruger på Windows Live, skal du kontrollere, om du er logget på din Windows Phone med den Microsoft-konto, der er tilknyttet dit Xbox Live-gamertag. Få mere at vide om, hvordan du ændrer den Microsoft-konto, der er knyttet til dit gamertag.

Hvis der mangler avatarelementer, eller din avatar har en blå skjorte på, er der licensbegrænsninger på dit købte avatarindhold. Den blå skjorte vises i stedet for blokeret indhold.

Hvorfor kan jeg ikke se mine nye gennemførelser?

Du kan optjene gennemførelser, når du spiller spil på din Windows Phone, ligesom på din konsol. Hvis dine gennemførelser ikke vises, kan der være et problem med din mobiltelefon eller din Wi-Fi-forbindelse, eller Xbox Live-tjenesten kan være midlertidigt nede. Din Windows Phone prøver at registrere dine gennemførelser, indtil det lykkes.

Hvorfor vises meddelelsen "Attention required. Tap here", når jeg prøver at downloade et spil?

Dette kan ske, når du prøver at downloade et stort spil – typisk på 20 megabyte eller derover – på din telefon med en mobilforbindelse. Du kan prøve at bruge en Wi-Fi-forbindelse til at downloade varen. Få at vide, hvordan du downloader ved hjælp af en Wi-Fi-forbindelse.

Kan jeg ændre mit gamertag?

Ja. Du kan ændre dit gamertag fra din konsol. Få at vide, hvordan du ændrer dit gamertag.

Jeg har problemer med et spil, jeg downloadede.

Hvis du har problemer med at spille Xbox Live-spil med dine venner på din telefon, skal du kontrollere statussen for Xbox Live-tjenesten. Hvis Xbox Live-tjenesten er tilgængelig, skal du sørge for at have en stærk forbindelse på din mobiltelefon eller dit Wi-Fi-netværk.

Hvis du har problemer med at spille et spil, kan du prøve følgende:

1. Fjern og geninstaller spillet.

2. Genstart telefonen.

Hvis du stadig har problemer med et spil, skal du kontakte spiludbyderen.

Hvordan får jeg vist eller ændret min Børnesikring (Family Settings)?

Du kan ikke se eller ændre Xbox Live-børnesikring fra din Windows Phone. Få at vide, hvordan du ændrer Børnesikring på konsollen.