Føj videoer til Xbox Video i Windows 8, Windows 8.1 eller Windows RT 8.1

Føj dine egne videoer til Video-appen

Sådan føjer du de videoer, der er gemt lokalt, til Xbox Video:

1. Start Video-appen.
picture
  1. Flyt markøren til det øverste eller nederste højre hjørne på skærmen, eller stryg fra højre side af skærmen for at åbne amuletpanelet.
  2. Tryk eller klik på Indstillinger.
picture
  1. Tryk eller klik på Indstillinger.
picture
  1. Tryk eller klik på Vælg, hvor vi skal søge efter video på denne pc.
picture
  1. Tryk eller klik på knappen "+" for at se de lokale mapper.
picture
  1. Vælg en mappe, og vælg Føj denne mappe til videoer for at tilføje mappen. Tryk eller klik derefter på OK.
  2. Når du har tilføjet alle dine videomapper, skal du trykke eller klikke på Udført.

Hvis dit videoindhold er gemt eksternt (f.eks. på et USB-flashdrev eller en ekstern harddisk)
Du kan tilføje videoindhold direkte fra et USB-flashdrev eller en ekstern harddisk til biblioteket.

Hvis du har gemt videoer på et netværk eller NAS-drev (Network Access Storage)
Sådan bruger du et netværksdrev med Video-appen:

• Drevet skal være hostet af et Windows-operativsystem.
  • Funktionerne Windows Search og Computeroplevelse skal være installeret.
  • Indeksering skal være aktiveret for sharet.

Hvis du skal installere eller aktivere disse funktioner, skal du muligvis generere indekset igen, så sharet fungerer korrekt med Video-appen.