Føj videoer til Xbox Video i Windows 8.1 eller Windows 8.1 RT

Føj dine egne videoer til Video-appen

Sådan føjer du videoer, der er gemt lokalt, til Xbox Video:

1. Start Video-appen.
  2. Flyt markøren til det øverste eller nederste højre hjørne på skærmen, eller stryg fra højre side af skærmen for at åbne amuletpanelet.
  3. Klik eller tryk på Indstillinger, Præferencer og derefter på Vælg, hvor vi skal søge efter video på denne pc.
  4. Tryk eller klik på knappen "+" for at se dine lokale mapper, vælg den ønskede mappe, og vælg derefter Føj denne mappe til videoer. Gør dette, indtil du har tilføjet alle de mapper, der indeholder dine videoer.
  5. Når du har tilføjet alle dine videomapper, skal du trykke eller klikke på OK og derefter på Udført.

Hvis dit videoindhold er gemt eksternt (f.eks. på et USB-flashdrev eller en ekstern harddisk): I Windows 8.1 kan du tilføje videoindhold direkte fra et USB-flashdrev eller en ekstern harddisk til biblioteket.

Hvis du har videoer, der er gemt på et netværk eller NAS-drev (Network Access Storage): Video-appen understøtter i øjeblikket kun indhold, der er gemt på netværkshares, som hostes af Windows-operativsystemet. Funktionerne Windows Search og Computeroplevelse skal være installeret, og indeksering skal være aktiveret for sharet. Når disse krav er opfyldt, skal du muligvis generere indekset igen, så netværkssharefunktionen fungerer korrekt med Video-appen.