Ny musik vises ikke i din musiksamling

Oversigt

Du har føjet ny musik til din samling i Xbox Music, men du kan ikke se den nye musik i din samling.

Løsning

Du kan løse problemet ved hjælp af følgende fremgangsmåde:

1. Åbn Windows Stifinder.
  2. Udvid Musik under Biblioteker.
  3. Højreklik på Musik, og klik derefter på Egenskaber.
  4. Klik på Avanceret i vinduet Egenskaber for Musik.
  5. Hvis afkrydsningsfeltet Indekser indholdet i filer i denne mappe ud over filegenskaber ikke er markeret, skal du gå til næste trin (trin 6). Ellers skal du benytte denne fremgangsmåde:
    1. Klik for at fjerne markeringen af afkrydsningsfeltet Indekser indholdet i filer i denne mappe ud over filegenskaber, klik på OK, og klik derefter på Anvend.
    2. Klik på Anvend ændringerne på denne mappe, undermapper og filer i dialogboksen Bekræft attributændringer, og klik derefter på OK.
    3. Klik på Avanceret i vinduet Egenskaber for Musik.
  6. Klik for at markere afkrydsningsfeltet Indekser indholdet i filer i denne mappe ud over filegenskaber, klik på OK, og klik derefter på Anvend.
  7. Klik på Anvend ændringerne på denne mappe, undermapper og filer i dialogboksen Bekræft attributændringer, og klik derefter på OK to gange.
  8. Gentag trin 2-8 for hver mappe, der vises under Musik.
  9. Bemærk! Vinduesnavnet ændres, så det henviser til navnet på mappen.

Når du har gjort dette for alle mapperne i musikbiblioteket, skal du lukke Musik-appen og åbne den igen. Når Musik-appen åbnes, begynder den at undersøge musikbiblioteket og bør begynde at modtage album- og kunstnerdataene.

Bemærk! Windows 8.1 og Windows RT 8.1 stopper generelt apps midlertidigt, når de er i baggrunden. Så hvis du vil sikre dig, at Musik-appen bliver ved med at behandle data, skal du beholde den i forgrunden eller fastgøre den på siden.