Ofte stillede spørgsmål om Xbox-apps på Windows 8 og Windows 8 RT

Find svar på ofte stillede spørgsmål om Xbox-apps på Windows 8 og Windows RT.

Xbox på Windows

Hvad er Xbox-apps på Windows 8 og Windows RT?

Xbox-apps på Windows 8 og Windows RT indeholder appsene Video, Music, Games og SmartGlass. Disse apps er udviklet, så du kan få adgang til og anvende Xbox-økosystemet fra pc'en.

Hvilke funktioner er tilgængelige i Xbox SmartGlass-app'en?

Den gratis app Xbox SmartGlass giver dig adgang til underholdningsindhold via din Xbox Live-konto fra din pc eller tablet med Windows 8 eller Windows RT, så du kan afspille indholdet på tv'et via Xbox 360-konsollen. Du vil kunne bruge alt tilgængeligt input, herunder touch, mus eller tastatur til at navigere og styre afspilningen af indholdet med appen. Appen viser dig endvidere detaljerede oplysninger om den film, den tv-serie, det spil og den musik, som du afspiller eller spiller lige nu.

Spil, musik og video

Hvad er "Musik"- og "Video"-titler?

Felterne Musik og Video i Windows 8 og Windows RT er Xbox Live-apps, som du kan bruge til at afspille dine lokale mediefiler.

Jeg har allerede et gamertag. Vil det fungere med appsene Music, Video og Games på Windows 8 og Windows RT? Skal jeg oprette en ny konto?

Du behøver ikke oprette en ny konto, men du kan godt gøre det, hvis du ønsker det. Når du går til Pc-indstillinger på din computer og logger på med Microsoft-kontoen til dit gamertag, bliver du automatisk logget ind på enhver Xbox Live-app, som du åbner på din pc med Windows 8 eller Windows RT.

Hvordan kan jeg oprette en Xbox-profil til mit barn i Windows 8?

Du og dit barn skal begge have en (gratis) Microsoft-konto. Lad dit barn tilmelde sig Xbox Live (der findes et gratis medlemskab). Du skal logge på med din Microsoft-konto for at fuldføre processen. Når dit barn er tilmeldt Xbox Live, kan barnet logge på og bruge Xbox-apperne i Windows 8. Husk, at du kan styre dit barns adgang til onlineindhold. Du kan finde flere oplysninger om forældrekontrol i Onlinesikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger på Xbox Live og Zune.

Hvordan finder jeg ud af, hvor meget der er tilbage af min månedlige streaminggrænse?

1. Start Xbox Music-appen i Windows 8 eller Windows RT.
  2. Stryg fra højre side af skærmen, eller flyt til øverste eller nederste højre hjørne for at åbne amuletpanelet.
  3. Tryk eller klik på Indstillinger, og tryk eller klik derefter på Indstillinger.
picture
  1. Under Månedlig streaminggrænse kan du se en søjle, der viser, hvor meget tid du har tilbage.
    Bemærk! Søjlediagrammet vises kun, hvis du ikke har et aktivt Xbox Music Pass.

Hvordan føjer jeg musik til musik-app'en?

Sådan føjes musik til Music-appen i Windows 8 eller Windows RT:

1. Tryk eller klik på feltet Skrivebord på startskærmen i Windows 8 eller Windows RT på computeren eller enheden. Dette fører dig til den klassiske skrivebordsvisning.
  2. Vælg Windows Explorer (manilamappen ud for ikonet Internet Explorer).
  3. Vælg Musik under Biblioteker.
  4. Højreklik på Musik, og vælg derefter Egenskaber.
  5. Klik på Tilføj.
  6. Medtag de mapper, hvor din musik er gemt.
  7. Klik på OK.
  8. Luk musik-app'en, og åbn den derefter igen.

Bemærk! Hvis musikindhold gemmes eksternt (f.eks. på et USB-flashdrev eller på en ekstern harddisk), kan du kopiere eller flytte indholdet til enhver mappe under Biblioteksplaceringer, så henter musik-appen indholdet.

Hvis du har gemt musik på et netværksdrev eller et NAS-drev (Network Access Storage), skal du være opmærksom på, at Music-appen i øjeblikket kun understøtter indhold, der er gemt på netværksshares, som Windows-operativsystemer er vært for. Funktionerne Windows Search og Computeroplevelse skal være installeret, og indeksering skal være aktiveret for sharet. Når disse er installeret og aktiveret, skal du muligvis generere indekset igen, så netværksshares fungerer korrekt med Music-appen.

Hvad skal jeg gøre, hvis musikindholdet ikke vises, når jeg har føjet det til min musiksamling?

Du kan løse problemet ved hjælp af følgende fremgangsmåde:

1. Tryk samtidigt på Windows-logotasten og E-tasten på tastaturet for at åbne Windows Stifinder.
  2. Udvid Musik under Biblioteker.
  3. Højreklik på Musik, og klik derefter på Egenskaber.
  4. Klik på Avanceret.
  5. Benyt en af følgende fremgangsmåder:
    • Hvis afkrydsningsfeltet Indekser indholdet i filer i denne mappe ud over filegenskaber er markeret, skal du gå til trin 6.
    • Hvis afkrydsningsfeltet Indekser indholdet i filer i denne mappe ud over filegenskaber ikke er markeret, skal du gå til trin 10.
  6. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Indekser indholdet i filer i denne mappe ud over filegenskaber.
  7. Klik på OK, og klik derefter på Anvend.
  8. Klik på Anvend ændringerne på denne mappe, undermapper og filer i dialogboksen Bekræft attributændringer, og klik derefter på OK.
  9. Klik på Avanceret i vinduet Egenskaber for Musik.
  10. Klik for at markere afkrydsningsfeltet Indekser indholdet i filer i denne mappe ud over filegenskaber, klik på OK, og klik derefter på Anvend.
  11. Klik på Anvend ændringerne på denne mappe, undermapper og filer i dialogboksen Bekræft attributændringer, og klik derefter på OK.
  12. +Klik på OK.
  13. Gentag trin 2-12 for hver mappe, der vises under Musik.
    Bemærk! Navnene på vinduerne ændres, så de henviser til navnet på mappen.

Når du har gjort dette for mapperne i musikbiblioteket, skal du lukke Music-app'en og åbne den igen.

Når Music-appen åbnes, begynder den at undersøge musikbiblioteket og bør begynde at modtage album- og kunstnerdataene.

Bemærk! Windows 8 og Windows RT stopper generelt apps midlertidigt, når de er i baggrunden. Så hvis du vil sikre dig, at Music-appen bliver ved med at behandle data, skal du beholde den i forgrunden eller fastgøre den i siden.

Hvordan føjer jeg videoer til video-app'en?

Sådan føjes videoer til Video-appen i Windows 8 eller Windows RT:

1. Find og klik på feltet Skrivebord på startskærmen i Windows 8 eller Windows RT på computeren. Dette fører dig til den klassiske skrivebordsvisning.
  2. Vælg Windows Explorer (manilamappen ud for ikonet Internet Explorer).
  3. Vælg Video under Biblioteker.
  4. Højreklik på Video, og vælg derefter Egenskaber.
  5. Klik på Tilføj.
  6. Medtag de mapper, hvor dine videoer er gemt.
  7. Klik på OK.
  8. Luk musik-app'en, og åbn den derefter igen.

Bemærk! Hvis videoindhold gemmes eksternt (f.eks. på et flashdrev eller på en ekstern harddisk), kan du kopiere eller flytte indholdet til enhver mappe under Biblioteksplaceringer, så henter Video-appen indholdet.

Hvis du har gemt videoindhold på et netværksdrev eller et NAS-drev (Network Access Storage), skal du være opmærksom på, at Video-appen i øjeblikket kun understøtter indhold, der er gemt på netværksshares, som Windows-operativsystemer er vært for. Funktionerne Windows Search og Computeroplevelse skal være installeret, og indeksering skal være aktiveret for sharet. Når disse er installeret og aktiveret, skal du muligvis generere indekset igen, så netværksshares fungerer korrekt med Video-appen.

Hvad kan jeg ellers gøre med en video-app?

• Gennemse film- og tv-butikken for at købe (i understøttede lande) tv-episoder eller film efter eget valg
  • Se videoerne i din private samling i en berøringoptimeret afspilningoplevelse
  • Brug Play to Xbox til at indstille filmen eller tv-episoden på din Xbox 360-konsol
  • Brug delingssymbolet til at dele dine favoritter med dine venner