Sådan konfigurerer du din Xbox 360-controller til din Windows-pc

I masser af pc-spil kan du spille med en controller i stedet for at bruge et tastatur eller en mus. Du kan hurtigt og nemt installere Microsoft Xbox 360-controller til Windows på enhver computer, der har en ledig USB-port, og som kører Windows XP Service Pack 2 eller en nyere version af Windows.

Bemærk! Disse oplysninger gælder kun for Xbox 360-controller til Windows. Hvis du ønsker hjælp til andre gamepads eller joysticks, bedes du se på producentens websted eller i deres supportcenter. Hvis du ønsker oplysninger om, hvordan du konfigurerer et bestemt spil, bedes du se på spilproducentens websted eller i deres supportcenter.

Xbox 360-controllere til Windows

Konfigurer en kabelforbundet controller

Trin 1: Installer softwaren til Xbox 360-controller til Windows

Brug den installations-cd, der fulgte med din Xbox 360-controller til Windows, før du tilslutter controlleren til Windows til din computer:

1. Sæt installationsdisken i cd- eller dvd-drevet på din computer. Hvis installationsprogrammet ikke starter automatisk, skal du skifte til dit cd- eller dvd-drev og køre installationsprogrammet.
  2. Klik på Installer på installationsskærmbilledet.
  3. Installationsprogrammet til Xbox 360-tilbehør installerer automatisk de filer, du har brug for på din computer.

Bemærk! Du kan blive bedt om at genstarte din computer, når installationen er gennemført.

Hvis du ikke har en installationsdisk til din Xbox 360-controller til Windows, kan du downloade og installere softwaren online:

1. Gå til afsnittet Download software på webstedet Microsoft Hardware.
  2. Vælg Gaming som produkttype.
  3. Vælg Xbox 360-spilleenhed til Windows som produktet
  4. Vælg den version af Microsoft Windows, som du bruger på din computer, vælg operativsystemets sprog, og klik derefter på Download.
  5. Klik på Kør.
  6. Installationsprogrammet til Xbox 360-tilbehør installerer automatisk de filer, du har brug for på din computer.

Bemærk! Du kan blive bedt om at genstarte din computer, når installationen er gennemført.

Trin 2: Tilslut controlleren til din computer

Når du har installeret softwaren, skal du sætte den kabelforbundne controllers USB-stik i en USB 2.0-port på din computer.

Trin 3: Test controlleren

Sådan testes din kabelforbundne Xbox 360-controller på din computer:

1. Klik på Start på din computer, klik på Kør, skriv joy.cpl, og tryk derefter på Enter.
  2. Vælg din Xbox 360-controller på listen, og klik på Egenskaber
  3. Test din kabelforbundne Xbox 360-controller ved at trykke på en knap, bruge en aftrækker eller ved at flytte en styrepind på controlleren. Hvis controlleren fungerer korrekt, ser du den tilsvarende handling lyse i programmet. Hvis programmet ikke genkender din controller, kan du se Fejlfinding i forbindelse med din Xbox 360-controller til Windows.

Konfigurer en trådløs controller

Trin 1: Tilslut den trådløse Xbox 360-spilmodtager til din computer

1. Fjern den grønne etiket fra USB-stikket på modtageren.
  2. Sæt USB-stikket i en strømforsynet USB 2.0-port på computeren.
picture

Bemærk! USB-portene foran på din computer er muligvis ikke strømforsynede USB 2.0-porte. Prøv at bruge en af portene bag på din computer.

Et grønt lys på modtageren betyder, at enheden fungerer.

1. Hvis guiden Tilføj ny hardware starter automatisk, skal du vælge Installer softwaren automatisk (anbefales), og klik på Næste. Hvis softwaren installeres korrekt, skal du klikke på Afslut og gå videre til "Trin 3: Tilslut et trådløst Xbox 360-tilbehør til din computer" nedenfor.

Hvis softwaren ikke installeres korrekt, skal du gå til "Trin 2: Installer Xbox-receiverens software" nedenfor.

Trin 2: Installer Xbox-receiverens software

Før du kan bruge trådløst tilbehør sammen med din computer, skal du installere noget software. Hvis du har den installationsdisk, der fulgte med din trådløse Xbox 360-spilmodtager, kan du installere softwaren fra denne disk. Hvis du ikke har denne disk, kan du installere softwaren ved at downloade den online.

Sådan installeres softwaren fra en disk:

1)   Sæt installationsdisken i cd- eller dvd-drevet på din computer. Hvis installationsprogrammet ikke starter automatisk, skal du skifte til dit cd- eller dvd-drev og køre installationsprogrammet.
2)  Følg trinene i guiden for at installere softwaren.

Bemærk! Du kan blive bedt om at genstarte din computer, når installationen er gennemført.

Sådan installeres softwaren ved at downloade den online:

1. Gå til afsnittet Download software på webstedet Microsoft Hardware.
  2. Vælg Gaming som produkttype.
  3. Vælg Trådløs Xbox 360-spilleenhed til Windows som produktet
  4. Vælg den version af Microsoft Windows, som du bruger på din computer, vælg operativsystemets sprog, og klik derefter på Download.
  5. Klik på Kør.
  6. Installationsprogrammet til Xbox 360-tilbehør installerer automatisk de filer, du har brug for på din computer.
  7. Bemærk! Du kan blive bedt om at genstarte din computer, når installationen er gennemført.

Trin 3: Tilslut et trådløst tilbehør til Xbox 360 til din computer

1)  Tænd for det trådløse Xbox 360-tilbehør, som du vil bruge med din modtager.

Hvis du f.eks. vil tænde for en controller, skal du trykke på og holde knappen Guide, som er placeret midt på controlleren, nede. Hvis du ikke ved, hvordan du tænder for tilbehøret, kan du læse i den tilhørende dokumentation.

picture

2)  Tryk på tilslutningsknappen på modtageren. Lyset blinker grønt.

picture

3)  Tryk på tilslutningsknappen på det trådløse tilbehør. På controlleren er tilslutningsknappen eksempelvis bag på.

picture

Grønt blinkende lys på tilbehøret og på modtageren betyder, at enheden forsøger at oprette forbindelse. Når lyset holder op med at blinke og forbliver tændt, er tilbehøret tilsluttet. På en trådløs controller forbliver en af lamperne omkring knappen Guide for eksempel tændt. Hvis det trådløse tilbehør ikke kan tilsluttes, kan du se Fejlfinding i forbindelse med din Xbox 360-controller til Windows.

picture