Udgivelsesoplysninger om Xbox i Windows

Der kommer jævnligt nye apps til Xbox Music og Xbox Video i Windows Store.

Du kan finde oplysninger om de seneste opdateringer til Xbox Music- og Xbox Video-apps nedenfor.

Løsninger

Xbox Music til Windows 8.1

Installer Xbox Music-appen til Windows 8.1

• Vigtige opdateringer til version 2.2.886.0 af Xbox Music-appen omfatter følgende:
    • Nu er det blevet nemmere at finde ud af, om albummer og sange under fanen Udforsk er tilgængelige til streaming, eller om andre begrænsninger er gældende.
    • Mindre rettelser og forbedringer.

• Vigtige opdateringer til version 2.2.849 af Xbox Music-appen fra den 22. april 2014 omfatter følgende:
    • Når der er plads nok, vises ikonerne for bland og gentag direkte på afspilningslinjen, så du ikke længere skal lede efter dem i en eller anden menu!
    • Du kan nu kopiere mappestien til numre i din samling (markér en og vælg Egenskaber), så du hurtigt kan finde dem i Stifinder.
    • Det er nemmere at se, hvad der kan afspilles, når du er offline, og hvad der ikke kan – især på en kunstners side!
    • Med en barnekonto er det blevet tydeligere, hvornår indhold er anstødeligt og ikke kan afspilles.

• Vigtige opdateringer til version 2.2.800.0 af Xbox Music-appen fra den 25. marts 2014 omfatter følgende:
    • Musiknumre og albummer, der ikke gemt på din pc, ser ikke længere aktive ud i offlinetilstand, så det er blevet nemmere at finde ud af, hvad du kan afspille.
    • Mindre rettelser og forbedringer.

• Vigtige opdateringer til version 2.2.704 af Xbox Music-appen fra den 25. februar 2014 omfatter følgende:
    • Store sidehoveder skjules nu, når du ruller, så der er mere plads til vigtigt indhold.
    • Træk og slip numre eller albummer for at oprette eller ændre rækkefølgen i afspilningslister, opbyg din egen "Afspilles nu"-kø, og føj indhold til din samling.

• Vigtige opdateringer til version 2.2.550 af Xbox Music-appen fra 10. februar 2014 omfatter følgende:
    • Se, hvad der afspilles næste gang, og hvad du lige har hørt, på den forbedrede Afspilles nu-skærm.
    • Se hurtigt, om et bestemt album elle nummer fra Xbox Music er klassificeret som anstødeligt.
    • Få mere at vide om de mest populære kunstnere på Xbox Music under fanen Udforsk.

• Vigtige opdateringer til version 2.2.338 af Xbox Music-appen fra 12. december 2013 omfatter følgende:
    • Mindre rettelser og forbedringer.

Xbox Video til Windows 8.1

Bemærk! Tv-indhold via Xbox Video er muligvis ikke tilgængeligt i alle lande/områder.

Installer Xbox Video-appen til Windows 8.1

• Vigtige opdateringer til version 2.6.156.0 af Xbox Video-appen omfatter følgende:
      • Med denne opdatering får appen et helt nyt design, som gør det nemmere at finde og afspille det indhold, du leder efter.
      • Alt det indhold, du ejer, og dine personlige videoer er stadig tilgængelige i din samling.
      • Mindre rettelser og forbedringer.

• Vigtige opdateringer til version 2.6.156.0 af Xbox Video-appen omfatter følgende:
      • Med denne opdatering får appen et helt nyt design, som gør det nemmere at finde og afspille det indhold, du leder efter.
      • Alt det indhold, du ejer, og dine personlige videoer er stadig tilgængelige i din samling.
      • Mindre rettelser og forbedringer.

• Vigtige opdateringer til version 2.2.886.0 af Xbox Video-appen omfatter følgende:
      • Mindre rettelser og forbedringer.

• Vigtige opdateringer til version 2.2.849 af Xbox Video-appen fra den 22. april 2014 omfatter følgende:
      • Mindre rettelser og forbedringer.

• Vigtige opdateringer til version 2.2.800.0 af Xbox Video-appen fra den 25. marts 2014 omfatter følgende:
      • Downloadkvalitet: Med HD-indkøb (tv-serier og film) får du nu mulighed for at vælge HD- eller SD-kvalitet, når du downloader.
      • Udvalgte sæt: Samlede lister over film og tv-serier, som gør det nemmere at finde interessant indhold.
      • Mindre rettelser og forbedringer.

• Vigtige opdateringer til version 2.2.704 af Xbox Video-appen fra den 25. februar 2014 omfatter følgende:
      • Mindre rettelser og forbedringer.

• Vigtige opdateringer til version 2.2.550 af Xbox Video-appen fra 10. februar 2014 omfatter følgende:
      • Mindre rettelser og forbedringer.