Sådan kalibrerer du din Xbox 360-controller til Windows

Kalibrer controlleren

Når du udfører en kalibrering, angiver du bevægelsesområdet for controllerens akser. Du behøver ikke kalibrere controlleren, medmindre du ønsker at tilpasse bevægelsesområdet for akserne.

Hvis du vil kalibrere Xbox 360-controlleren til Windows, skal du tilslutte controlleren i en af computerens USB-porte og følge disse trin.

1. Åbn vinduet Spilenheder:
    1. I Windows 10 skal du skrive joy.cpl i feltet Søg og derefter vælge resultatet joy.cpl for at åbne vinduet Spilenheder.
    2. I Windows 8.1 skal du stryge ind fra højre kant af skærmen og vælge Søg. Skriv joy.cpl, og vælg derefter Spilenheder i søgeresultaterne.
    3. I Windows 7 skal du vælge Start. Gå til feltet Søg i alle programmer og filer, skriv joy.cpl, og vælg derefter ikonet Spilenheder, når det vises.
  2. Vælg XNA Gamepad i vinduet Spilleenheder, og vælg derefter Egenskaber.
  3. Vælg fanen Indstillinger, og vælg derefter Kalibrer.
  4. Følg trinnene i guiden Enhedskalibrering.

Vigtigt! Når du bliver bedt om at bruge navigationstasten (D-blok), skal du i stedet for bruge den venstre styrepind. Hvis du bruger navigationstasten (D-blok), bliver konfigurationen af den venstre styrepind muligvis forkert.

5. Hvis du vil gemme de nye kalibreringsindstillinger, skal du vælge Afslut og derefter vælge Anvend.
  6. Test controllerens funktionsmåde. Hvis du er tilfreds med de nye indstillinger, skal du vælge OK og derefter vælge OK igen.

Vælg Indstillinger, og vælg derefter på Nulstil alle standardindstillinger, hvis du ikke er tilfreds. Når du vælger Nulstil alle standardindstillinger, nulstilles enhedens knapper til de standardindstillinger, der hentes fra enheden.