Tilslut og løs problemer med Bluetooth på din trådløse controller til Xbox One

Trådløse controllere til Xbox One kan understøtte, at du tilslutter dem til din pc via Bluetooth. Din controller understøtter dette, hvis den ser ud som den til venstre herunder:

Bluetooth understøttes Bluetooth understøttes ikke

En anden måde at se det på: På de controllere, der understøtter Bluetooth, er den plastic, der findes rundt om Xbox-knappen, en del af forsiden af controlleren. På de controllere, der ikke understøtter Bluetooth, er den plastic, der findes rundt om Xbox-knappen, en del af toppen, hvor kantknapperne er.

Bemærk!

• Bluetooth kræver, at din pc kører Jubilæumsopdatering til Windows 10. Se Windows Update: ofte stillede spørgsmål for at få mere at vide om de seneste Windows-opdateringer.
  • Du opnår den bedste ydelse ved at opdatere din controller. Se Sådan opdaterer du din controller til Xbox One på Windows 10.
  • Bluetooth understøttes på pc'er, tablets og bærbare computere. Det understøttes ikke på mobilenheder.
  • Bluetooth understøtter ikke tilbehør, for eksempel hovedtelefoner, chatpads eller adapter til Xbox-stereohovedtelefoner.

Antal controllere til Xbox, der kan tilsluttes samtidig

Platform

Via Xbox trådløst og USB

Via Bluetooth

Xbox One-konsol

Kun trådløs controller til Xbox – 8
Trådløs controller til Xbox og chatheadset til Xbox – 4
Trådløs controller til Xbox og Xbox Stereo-hovedtelefoner – 2

Understøttes ikke

Windows 10

Kun trådløs controller til Xbox – 8
Trådløs controller til Xbox og chatheadset til Xbox – 4
Trådløs controller til Xbox og Xbox Stereo-hovedtelefoner – 2

Bemærk! Trådløs forbindelse kræver en trådløs Xbox-adapter til Windows

Kun trådløs controller til Xbox – 1 (anbefales)

Bemærk!

Det kan være muligt at slutte mere end 1 controller til din enhed ved hjælp af Bluetooth, men ydelsen kan variere afhængigt af din pc.

Kræver Jubilæumsopdatering til Windows 10 og en trådløs controller til Xbox med Bluetooth. Se Windows Update: ofte stillede spørgsmål for at få mere at vide om de seneste Windows-opdateringer.

Du opnår den bedste ydelse ved at opdatere din controller. Se Sådan opdaterer du din controller til Xbox One på Windows 10.

Windows 8.1

Kun trådløs controller til Xbox – 4
(lyd via controller understøttes ikke)

Bemærk! Trådløs forbindelse kræver en trådløs Xbox-adapter til Windows

Understøttes ikke

Windows 7

Kun trådløs controller til Xbox – 4
(lyd via controller understøttes ikke)

Bemærk! Trådløs forbindelse kræver en trådløs Xbox-adapter til Windows

Understøttes ikke

Tilslut din trådløse controller til Xbox One til din pc via Bluetooth

Følg disse trin for at parre din controller med din pc via Bluetooth:
  1. Kontrollér, at du har opdateret din pc til Jubilæumsopdatering til Windows 10. Se Windows Update: ofte stillede spørgsmål for at få mere at vide om de seneste Windows-opdateringer.
  2. Du opnår den bedste ydelse ved at opdatere din controller. Se Sådan opdaterer du din controller til Xbox One på Windows 10.
  3. Tænd din trådløse controller til Xbox ved at trykke på Xbox-knappen.
  4. Tryk på forbind-knappen på controlleren i tre sekunder, og slip knappen igen.
  1. Vælg knappen Start på din pc, og vælg derefter Indstillinger > Enheder > Bluetooth.
  2. Slå Bluetooth til, så Bluetooth-enheder kan finde det.
  1. Vælg Trådløs controller til Xbox > Dan par.

Foretag fejlfinding af Bluetooth-problemer i Windows 10

Min controller kan ikke oprette forbindelse, eller forbindelse afbrydes uventet, når jeg bruger Bluetooth

Løsning 1: Genstart din controller

1. Sluk for controlleren ved at trykke på Xbox-knappen og holde den nede i seks sekunder.
  2. Tryk igen på Xbox-knappen for at tænde konsollen.

Løsning 2: Dan par med enheden igen

1. Gå til Indstillinger > Enheder > Bluetooth.
  2. Vælg controlleren, og vælg derefter Fjern enhed.
  3. Tryk på forbind-knappen på controlleren.
  1. Vælg controlleren, og vælg derefter Dan par.

Løsning 3: Genstart din pc

1. Vælg ikonet Windows.
  2. Vælg Tænd/sluk.
  3. Vælg Genstart.

Bemærk! Hvis dine pc-ressourcer bruges til andre aktiviteter, kan der gå op til to minutter, før pc'en genkender og/eller danner par med controlleren via Bluetooth. Hvis du oplever en forsinkelse i, hvor lang tid der går, inden din pc genkender og/eller danner par med din controller via Bluetooth, skal du vente i op til to minutter for at se, om det løser problemet.

Jeg kan ikke høre noget via mit stereo- eller chatheadset

Når din controller er tilsluttet via Bluetooth, understøttes lydenheder ikke. Hvis du vil bruge et chatheadset, skal du tilslutte din controller direkte til din pc ved hjælp af et USB-kabel eller trådløs Xbox-adapter til Windows eller tilslutte din lydenhed direkte til din pc.

Xbox-knappen på din controller blinker langsomt, og den svarer ikke, når du bruger Bluetooth

Løsning 1: Kontrollér, at Bluetooth er aktiveret på din pc

Vælg knappen Start på din pc, og vælg derefter Indstillinger > Enheder > Bluetooth.

Hvis Bluetooth ikke er aktiveret, skal du aktivere det, så din pc kan finde Bluetooth-enheder.

Løsning 2: Fjern interferens

Flyt tættere på din pc, og fjern potentiel interferens (for eksempel fra mobiltelefoner eller andre Bluetooth-enheder).

Løsning 3: Dan par med enheden igen

1. Gå til Indstillinger > Enheder > Bluetooth.
  2. Vælg den trådløse controller til Xbox, og vælg derefter Fjern enhed.
  3. Tryk på forbind-knappen på controlleren.

Løsning 4: Prøv at oprette forbindelse igen

Prøv at oprette forbindelse til din trådløse controller til Xbox igen, og tryk på og slip forbind-knappen.

Xbox-knappen på din controller blinker hurtigt og konstant og reagerer ikke, når du bruger Bluetooth

Løsning 1: Kontrollér, at Bluetooth er aktiveret på din pc

Vælg knappen Start på din pc, og vælg derefter Indstillinger > Enheder > Bluetooth.

Hvis Bluetooth ikke er aktiveret, skal du aktivere det, så din pc kan finde Bluetooth-enheder.

Løsning 2: Fjern interferens

Flyt tættere på din pc, og fjern potentiel interferens (for eksempel fra mobiltelefoner eller andre Bluetooth-enheder).

Løsning 3: Prøv at oprette forbindelse igen

Du kan give din pc tid til at frigøre ressourcer ved at vente i 2 minutter og derefter oprette forbindelse til controlleren fra din pc igen.

Jeg bliver bedt om en adgangskode, når jeg danner par via Bluetooth

Løsning 1: Genstart din controller

1. Sluk for controlleren ved at trykke på Xbox-knappen og holde den nede i seks sekunder.
  2. Tryk igen på Xbox-knappen for at tænde konsollen.
  3. Tilslut den trådløse controller til Xbox One til din pc via et USB-kabel eller den trådløse Xbox-adapter til Windows.

Mit input bliver ikke genkendt, når jeg opretter forbindelse via Bluetooth

Løsning 1: Test controlleren med en anden app

1. Prøv, om controlleren virker med en anden app. Hvis controlleren virker korrekt med den anden app, skyldes problemet sandsynligvis, at den app, du forsøger at bruge, ikke understøtter Bluetooth.
  2. Kontakt udvikleren af appen for at høre, om Bluetooth understøttes.

Løsning 2: Brug et USB-kabel

Prøv at bruge controlleren med et USB-kabel. Hvis controlleren fungerer, skyldes problemet din Bluetooth-forbindelse.

Løsning 3: Prøv at oprette forbindelse igen

Prøv at oprette forbindelse til din trådløse controller til Xbox igen, og tryk på og slip forbind-knappen.