Sådan kan du tilslutte en trådløs controller til Xbox One til en Windows-pc

I mange pc-spil kan du spille med en trådløs controller til Xbox i stedet for at bruge et tastatur eller en mus. Du kan tilslutte din controller til en Windows-pc ved hjælp af et USB-kabel, den trådløse Xbox-adapter til Windows eller via Bluetooth. Nogle pc'er leveres også med Xbox trådløst indbygget, så du kan tilslutte en controller direkte uden en adapter.

Windows 10-pc

Valgmulighed 1: USB

Sæt et USB-opladningskabel ind i fronten på controlleren, og sæt den anden ende ind i din pc.

Med USB-tilslutninger kan du forbinde 8 trådløse controllere til Xbox samtidigt eller 4 controllere, der har chatheadsets til Xbox monteret. Hvis controllerne har Xbox Stereo Headsets, kan der kun forbindes 2 ad gangen.

Valgmulighed 2: Xbox trådløst (indbygget eller med trådløs Xbox Wireless-adapter til Windows)

1. Åbn din pc, gå til Indstillinger > Enheder.
  1. Vælg Tilføj Bluetooth eller en anden enhed.
  1. Vælg Alt andet.
  1. Vælg Trådløs Xbox controller.
  1. Klik på Udført.

Med trådløse Xbox-tilslutninger kan du forbinde 8 trådløse controllere til Xbox samtidigt eller 4 controllere, der har chatheadsets til Xbox monteret. Hvis controllerne har Xbox Stereo Headsets, kan der kun forbindes 2 ad gangen.

Se Opdater din Xbox One-controller for at sikre dig, at du har den nyeste firmware til din controller og dine hovedtelefoner.

Du kan finde flere oplysninger i Konfigurer den trådløse Xbox-adapter til Windows. Denne adapter til Windows fås enten som en selvstændig vare eller som bundtet sammen med den trådløse controller til Xbox One.

Bemærk!

• Den trådløse Xbox-adapter til Windows er muligvis ikke tilgængelig på alle markeder.
  • Når Flytilstand er slået til, er Xbox radiotilbehør automatisk slået fra. Du skal slå den til igen, hvis du vil bruge denne funktion i Flytilstand.

Valgmulighed 3: Bluetooth

Trådløse controllere til Xbox One kan understøtte, at du tilslutter dem til din pc via Bluetooth. Din controller understøtter dette, hvis den ser ud som nederst på dette billede:

På de controllere, der understøtter Bluetooth, er den plastic, som findes rundt om Xbox-knappen, en del af forsiden af controlleren. På de controllere, der ikke understøtter Bluetooth, er den plastic, der findes rundt om Xbox-knappen, en del af toppen, hvor kantknapperne er.

Bemærk!

• Bluetooth kræver, at din pc kører Jubilæumsopdatering til Windows 10. Se Se Windows Update: ofte stillede spørgsmål for at få mere at vide om de seneste Windows-opdateringer.
  • Du opnår den bedste ydelse ved at opdatere din controller. Se Sådan opdaterer du din controller til Xbox One på Windows 10.
  • Bluetooth understøttes på pc'er, tablets og bærbare computere. Det understøttes ikke på mobilenheder.
  • Bluetooth understøtter ikke tilbehør, f.eks. hovedtelefoner, chatpads eller adapter til Xbox-stereohovedtelefoner.
  • Vi anbefaler, at du kun tilslutter én controller ad gangen ved hjælp af Bluetooth.

Følg disse trin for at parre din controller med din pc via Bluetooth:

1. Kontrollér, at du har opdateret din pc til Jubilæumsopdatering til Windows 10. Se Se Windows Update: ofte stillede spørgsmål for at få mere at vide om de seneste Windows-opdateringer.
  2. Du opnår den bedste ydelse ved at opdatere din controller. Se Sådan opdaterer du din controller til Xbox One på Windows 10.
  3. Tænd din trådløse controller til Xbox ved at trykke på Xbox-knappen .
  4. Tryk på forbind-knappen på controlleren i tre sekunder, og slip knappen igen.
  1. Vælg Start på din pc, og vælg derefter Indstillinger > Enheder > Bluetooth og andre enheder.
  2. Slå Bluetooth til, så din pc kan finde Bluetooth-enheder.
  1. Vælg Trådløs controller > Dan par.

Hvis du har brug for hjælp til Bluetooth, skal du se Tilslutte og løse problemer med Bluetooth på din trådløse controller til Xbox One.

Windows 8.1 og Windows 7

Når du tilslutter en trådløs controller til Xbox One til din pc med Windows 8.1 eller Windows 7 via et micro-USB-kabel, downloades og installeres driverne til controlleren automatisk i Windows. Hvis Windows ikke er indstillet til automatisk at downloade enhedssoftware, kan du søge efter opdateringer i Enhedshåndtering.

Opdater drivere via Enhedshåndtering

Sådan søger du manuelt efter opdateringer i Enhedshåndtering:

1. Peg på det nederste, højre hjørne på skærmen, flyt musemarkøren op, og klik derefter på Søg.
  2. Angiv Enhedshåndtering i søgefeltet, og vælg derefter Enhedshåndtering.
    Bemærk! Du kan blive bedt om at angive en administratoradgangskode for at bekræfte dit valg.
  3. Find og udvid Controller til Microsoft Xbox One.
  4. Højreklik på det udvidede Controller til Microsoft Xbox One, og vælg Opdater driversoftware.
  5. Vælg Søg automatisk efter opdateret software.

Med Xbox trådløs eller USB-tilslutninger kan du forbinde 4 trådløse controllere til Xbox samtidigt. Du kan ikke få lyd via controlleren, så der er ingen grund til at tilslutte et headset. Bluetooth-tilslutninger understøttes ikke.

Bemærk!

• Hvis controlleren ikke svarer, skal du prøve med et andet micro-USB-kabel.
  • Hvis du vil bruge din trådløse controller til Xbox One med din konsol, efter at du har brugt den med en pc, skal controlleren igen synkroniseres med konsollen. Det kan du gøre ved hjælp af den trådløse synkroniseringsknap eller et USB-kabel. Du kan finde flere oplysninger i Tilslut en trådløs Xbox One-controller til din konsol.
  • Disse oplysninger gælder kun for trådløse controllere til Xbox One. Hvis du vil have hjælp til andre gamepads eller joysticks eller vil have oplysninger om, hvordan du konfigurerer et bestemt spil, så det kan spilles med en controller, henvises du til spilproducentens websted.