Sådan kan du tilslutte en trådløs controller til Xbox One til en Windows-pc

Video: Brug Bluetooth til at tilslutte din Xbox One-controller

Se videoen: Brug Bluetooth til at tilslutte din Xbox One-controller. Bemærk! Videoen er kun tilgængelig på engelsk.

Oversigt

I mange pc-spil kan du spille med en trådløs controller til Xbox i stedet for at bruge et tastatur eller en mus. Du kan tilslutte din controller til en Windows-pc ved hjælp af et USB-kabel eller den trådløse Xbox-adapter til Windows eller via Bluetooth.

Se følgende understøttede scenarier.

Antal controllere til Xbox, der kan tilsluttes samtidig

Enhed

Via Xbox trådløst og USB

Via Bluetooth

Xbox One

Kun trådløs controller til Xbox – 8

Trådløs controller til Xbox og chatheadset til Xbox – 4

Trådløs controller til Xbox og Xbox-stereohovedtelefoner – 2

Understøttes ikke

Windows 10-pc

Kun trådløs controller til Xbox – 8

Trådløs controller til Xbox og chatheadset til Xbox – 4

Trådløs controller til Xbox og Xbox-stereohovedtelefoner – 2

Bemærk! Trådløs forbindelse kræver en trådløs Xbox-adapter til Windows.

Kun trådløs controller til Xbox – 1 (anbefales)

Bemærk!

Det kan være muligt at slutte mere end 1 controller til din enhed ved hjælp af Bluetooth, men ydelsen kan variere afhængigt af din pc.

Kræver Jubilæumsopdatering til Windows 10 og en trådløs controller til Xbox med Bluetooth. Se Windows Update: ofte stillede spørgsmål for at få hjælp til opdateringer af Windows.

Du opnår den bedste ydelse ved at opdatere din controller. Se Sådan opdaterer du din controller til Xbox One på Windows 10.

Windows 8.1

Kun trådløs controller til Xbox – 4
(lyd via controller understøttes ikke)

Bemærk! Trådløs forbindelse kræver en trådløs Xbox-adapter til Windows.

Understøttes ikke

Windows 7

Kun trådløs controller til Xbox – 4
(lyd via controller understøttes ikke)

Bemærk! Trådløs forbindelse kræver en trådløs Xbox-adapter til Windows.

Understøttes ikke

Bemærk! Disse oplysninger gælder kun for den trådløse controller til Xbox One. Hvis du vil have hjælp til andre gamepads eller joysticks eller vil have oplysninger om, hvordan du konfigurerer et bestemt spil, så det kan spilles med en controller, henvises du til spilproducentens websted.

Trådløs controller til Xbox One

Installer de rigtige drivere

Windows 10

De fleste drivere er forudinstalleret med operativsystemet Windows 10, og de opdateres automatisk via appen Xbox-tilbehør. Se Opdater din Xbox One-controller.

Windows 8.1 og Windows 7

Når du tilslutter en trådløs controller til Xbox One til din pc med Windows 8.1 eller Windows 7 via et micro-USB-kabel, downloades og installeres driverne til controlleren automatisk i Windows. Hvis Windows ikke er indstillet til automatisk at downloade enhedssoftware, kan du søge efter opdateringer i Enhedshåndtering.

Opdater drivere via Enhedshåndtering

Sådan søger du manuelt efter opdateringer i Enhedshåndtering:

1. Peg på det nederste, højre hjørne på skærmen, flyt musemarkøren op, og klik derefter på Søg.
  2. Angiv Enhedshåndtering i søgefeltet, og vælg derefter Enhedshåndtering.

Bemærk! Du kan blive bedt om at angive en administratoradgangskode for at bekræfte dit valg.

3. Find og udvid Controller til Microsoft Xbox One.
  4. Højreklik på det udvidede Controller til Microsoft Xbox One, og vælg Opdater driversoftware.
  5. Vælg Søg automatisk efter opdateret software.

Download og installer driverne til den trådløse controller til Xbox One

Du kan også downloade de nyeste drivere til Windows 8.1 og Windows 7 fra Microsoft Update-kataloget. Sådan gør du:

1. Gå ind på siden med søgeresultater for Xbox One-controller.
  2. Du bliver muligvis bedt om at installere appen Microsoft Update-katalog. Hvis ikke, skal du vælge Installer og derefter vælge Ja, når du bliver bedt om at bekræfte installationen af appen.
  3. Der vises en liste med fire drivere. De drivere, du skal installere, er mærket Microsoft – Other hardware – Microsoft Xbox One Controller. Dette er drivere til AMD64- og X86-CPU'er.

Bemærk! Driverne med (DFU) i navnet kan ignoreres.

4. Vælg Microsoft – Other hardware – Microsoft Xbox One Controller.
  5. Tjek oplysningen Arkitektur under fanen Oversigt på siden Opdateringsdetaljer. Der står enten XMD64 eller X86.
    1. Hvis arkitekturen svarer til din computers CPU, skal du vælge Læg i kurv og derefter Luk.
    2. Hvis den ikke svarer til din CPU, skal du vælge Luk og derefter vælge Tilføj ud for den anden driver.
  6. Vælg Vis kurv.
  7. Vælg Hent på siden Opdateringer i kurven.
  8. Vælg Gennemse i vinduet Overførselsindstillinger, vælg den mappe, du vil downloade driveren til, og vælg derefter OK.
  9. Vælg Fortsæt.
  10. Når filen er downloadet til den angivne mappe, vises Udført i kolonnen Status. Vælg Luk.
  11. Åbn den mappe, du valgte i trin 8. Der vises en ny mappe med navnet Microsoft – Other hardware – Microsoft Xbox One Controller. Åbn denne mappe. I mappen finder du en CAB-fil. Du skal pakke filindholdet ud for at installere driveren:
    1. Åbn mappen, der indeholder den opdatering, du vil pakke ud, og højreklik derefter, mens du trykker på Skift, for at åbne en udvidet genvejsmenu.
    2. Klik på Åbn kommandovindue her for at åbne Kommandoprompt.
    3. Skriv følgende kommando for at pakke CAB-filen ud fra opdateringen:

expand -f:* opdateringsnavn.cab destinationsmappe

Her er opdateringsnavn navnet på CAB-filen, og destinationsmappe er den fulde sti til den mappe, som filerne skal udpakkes til. For eksempel: C:\Brugere\brugernavn\Overførsler\Udpakket.

12. I den mappe, som filerne blive udpakket i, skal du højreklikke på xb1usb.inf, vælge Installer og derefter vælge Ja.

Driveren er nu installeret.

Bemærk!

• Hvis controlleren ikke svarer, skal du prøve med et andet micro-USB-kabel.
  • Hvis du vil bruge din trådløse controller til Xbox One med din konsol, efter at du har brugt den med en pc, skal controlleren igen synkroniseres med konsollen. Det kan du gøre ved hjælp af den trådløse synkroniseringsknap eller et USB-kabel. Du kan finde flere oplysninger i Tilslut en trådløs Xbox One-controller til din konsol.
  • Hvis du bruger Windows 10, er chatheadsettet til Xbox og Xbox-stereohovedtelefonerne kompatible med en pc, når de er tilsluttet via en trådløs controller til Xbox One, hvis firmwaren er opdateret til den nyeste version, og du opretter forbindelse via et USB-kabel eller en trådløs Xbox-adapter til Windows. Se Opdater din Xbox One-controller for at sikre dig, at du har den nyeste firmware til din controller og dine hovedtelefoner.

Konfigurer en controller med et USB-kabel

Du kan tilslutte din trådløse controller til Xbox til enhver tablet, bærbar computer eller almindelig stationær computer med Windows 10, 8.1 eller 7. Hvis du vil det, skal du sørge for, at du har de nyeste pc-drivere (se Installer de rigtige drivere ovenfor).

Når du har tjekket, at du har de korrekte drivere, skal du blot tilslutte den ene ende af det USB-opladerkabel, der fulgte med controlleren, på forsiden af controlleren og sætte den anden ende i din pc.

Konfigurer en controller trådløst

Du kan tilslutte din trådløse Xbox-controller til en pc ved hjælp af den trådløse Xbox-adapter til Windows. Det kan du gøre på enhver tablet, bærbar computer eller stationær computer med Windows 10, 8.1 eller 7. Du kan finde flere oplysninger i Konfigurer den trådløse Xbox-adapter til Windows. Denne adapter til Windows fås enten som en selvstændig vare eller som bundtet sammen med den trådløse controller til Xbox One. De korrekte drivere burde blive installeret automatisk. Hvis ikke, skal du se Installer de rigtige drivere ovenfor.

Konfigurer en controller via Bluetooth

Trådløse controllere til Xbox One kan understøtte, at du tilslutter dem til din pc via Bluetooth. Din controller understøtter dette, hvis den ser ud som den til venstre herunder:

Bluetooth understøttes Bluetooth understøttes ikke

En anden måde at se det på: På de controllere, der understøtter Bluetooth, er den plastic, der findes rundt om Xbox-knappen, en del af forsiden af controlleren. På de controllere, der ikke understøtter Bluetooth, er den plastic, der findes rundt om Xbox-knappen, en del af toppen, hvor kantknapperne er.

Bemærk!

• Bluetooth kræver, at din pc kører Jubilæumsopdatering til Windows 10. Se Windows Update: ofte stillede spørgsmål for at få mere at vide om de seneste Windows-opdateringer.
  • Du opnår den bedste ydelse ved at opdatere din controller. Se Sådan opdaterer du din controller til Xbox One på Windows 10.
  • Bluetooth understøttes på pc'er, tablets og bærbare computere. Det understøttes ikke på mobilenheder.
  • Bluetooth understøtter ikke tilbehør, for eksempel hovedtelefoner, chatpads eller adapter til Xbox-stereohovedtelefoner.

Følg disse trin for at parre din controller med din pc via Bluetooth:

1. Kontrollér, at du har opdateret din pc til Jubilæumsopdatering til Windows 10. Se Windows Update: ofte stillede spørgsmål for at få mere at vide om de seneste Windows-opdateringer.
  2. Du opnår den bedste ydelse ved at opdatere din controller. Se Sådan opdaterer du din controller til Xbox One på Windows 10.
  3. Tænd din trådløse controller til Xbox ved at trykke på Xbox-knappen .
  4. Tryk på forbind-knappen på controlleren i tre sekunder, og slip knappen igen.
  1. Vælg Start på din pc, og vælg derefter Indstillinger > Enheder > Bluetooth.
  2. Slå Bluetooth til, så din pc kan finde Bluetooth-enheder.
  1. Vælg Trådløs controller til Xbox > Dan par.

Hvis du har brug for hjælp til Bluetooth, skal du se Tilslut og løs problemer med Bluetooth på din trådløse controller til Xbox One.