Del denne side

Kinect til Windows – side for softwareudviklere

Hvis du er softwareudvikler, og du ønsker at hente Kinect til Windows Software Development Kit (SDK), skal du gå til Kinect til Windows og klikke på DEVELOP.

Gå til Kinect til Windows eller Kontakt os, hvis du vil have hjælp til at udvikle dine softwareprogrammer.

Var denne artikel nyttig?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Kinect til Windows – side for softwareudviklere", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?

Del denne side