Reparation af Kinect til Windows

Hvis du har brug for at få din Kinect til Windows-sensor repareret, kan du anmode om en reparation på Xbox Online Support Center. Reparationsprocessen online er nem, og du vil modtage regelmæssige opdateringer om status for reparationen.

Du kan finde flere oplysninger om reparation af Kinect-sensoren under følgende relevante artikler om Kinect til Xbox 360: