Kinect til Windows

Vær controlleren på din Windows-computer

Uanset om du underviser studerende, uddanner medarbejdere, producerer produkter eller udforsker utallige andre muligheder for, hvad der er muligt, når mennesker og computere interagerer, kan du skabe noget fantastisk med Kinect til Windows.

På denne side

Konfigurer Kinect til Windows-sensoren

Konfigurere Kinect til Windows

Få mere at vide om konfiguration af Kinect til Windows, systemkrav og garantioplysninger.

Kendte problemer og råd om fejlfinding

Kendte problemer med Kinect til Windows

Fejlfinding af problemer med Kinect til Windows-sensoren.

Dit Windows-program kan ikke bruges med en Kinect-sensor til Xbox 360

Find ud af, hvad du skal gøre, hvis dit Kinect til Windows-program ikke kan benyttes sammen med en Kinect-sensor til Xbox 360.

Dit Windows-program registrerer en fejl med din Kinect-sensor til Windows

Få at vide, hvad du skal gøre, hvis dit Kinect til Windows-program rapporterer en fejl med din Kinect-sensor til Windows.

Dit Windows-program registrerer en Kinect-sensor til Windows, der ikke er tilsluttet

Løs en fejl med en Kinect-sensor til Windows, der ikke er tilsluttet.

Dit Windows-program kræver en Kinect-sensor til Windows

Find ud af, hvad du skal gøre, hvis Windows-programmet, som kræver en Kinect-sensor til Windows, ikke kan registrere din sensor.

Dit Windows-program registrerer ikke din Kinect-sensor til Windows

Find ud af, hvad du skal gøre, hvis din tilsluttede sensor ikke registreres af Windows-programmet som en Kinect-sensor til Windows.

Dit Windows-program kan ikke kommunikere med en Kinect-sensor til Windows på grund af begrænsninger i båndbredden

Få at vide, hvordan du kan løse Kinect til Windows-kommunikationsfejl, som skyldes, at der er tilsluttet for mange enheder til din computer.

Dit Windows-program kræver en Kinect-sensor til Windows, men der er et andet Windows-program, som bruger sensoren.

Find ud af, hvad du skal gøre, hvis ét Windows-program forhindrer din Kinect-sensor til Windows i at kommunikere med et andet Windows-program.

Reparation af Kinect til Windows-sensor

Reparation af Kinect til Windows-sensor

Få at vide, hvordan du får din Kinect til Windows-sensor repareret.

Softwareudviklere

Kinect til Windows – side for softwareudviklere

Hent Kinect til Windows Software Development Kit (SDK) og få hjælp til udvikling.

Produktgaranti og sikkerhedsoplysninger

Produktgaranti og softwarelicens: Kinect til Windows-sensor

Hent garantien, eller se oplysninger om produktsikkerhed i forbindelse med din Kinect til Windows-sensor.