Kendte problemer og tip til fejlfinding i forbindelse med Kinect til Windows

Løsninger

Fejlmeddelelser: "Device not supported" eller "No Kinect device found"

Hvis du får vist en af disse fejl, bruger du sandsynligvis en Kinect til Xbox 360-sensor og ikke den nye Kinect til Windows-sensor. Kontrollér, at sensoren er Kinect til Windows: Hvis der står "Xbox 360" på fronten, er det Kinect til Xbox 360 og ikke Kinect til Windows.

Hvis du er softwareudvikler, kan du bruge Kinect til Xbox 360-sensoren sammen med computeren for at teste den software, du arbejder på. For at få den fulde Kinect til Windows-oplevelse anbefaler vi dog, at du henter Kinect til Windows Software Development Kit (SDK) og bruger det med en Kinect til Windows-sensor.

Dårlig reaktion eller ydeevne

Hvis Kinect til Windows-sensoren reagerer dårligt eller leverer dårlig ydeevne, kan det skyldes, at der er for mange andre enheder tilsluttet computerens USB-port. Afbryd forbindelsen til de andre enheder, og prøv Kinect-sensoren igen. Hvis du allerede har afbrudt forbindelsen til de andre enheder, skal du prøve at slutte Kinect-sensoren til en anden USB-port. Hvis du bruger en USB-hub, skal du frakoble den og slutte Kinect til Windows-sensoren direkte til din computer.

Kontrollér, at computeren har de nyeste opdateringer til operativsystemet og de nyeste hardwaredrivere. Du kan hente disse opdateringer på Windows Update.