Del denne side

Kinect til Windows v2 – oplysninger til softwareudviklere

Hvis du er softwareudvikler og vil downloade SDK (Software Development Kit) til Kinect til Windows, skal du gå til Kinect til Windows og klikke på DEVELOPER.

Du kan få mere hjælp og finde oplysninger om udvikling af softwareapplikationer på Kinect til Windows.

Var denne artikel nyttig?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Kinect til Windows v2 – oplysninger til softwareudviklere", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?

Del denne side