Kinect til Windows v2

Vær controlleren på din Windows-computer

Uanset om du underviser studerende, uddanner medarbejdere, producerer produkter eller udforsker nogle af de utallige andre muligheder for, hvad der er muligt, når mennesker og computere interagerer, kan du skabe noget fantastisk med Kinect til Windows v2.

På denne side

Konfigurer Kinect-sensoren til Windows v2

Konfigurer Kinect til Windows v2
Få mere at vide om konfigurationen af Kinect til Windows v2, systemkrav og garantioplysninger.

Kendte problemer og råd om fejlfinding

Kendte problemer med Kinect-sensoren til Windows v2
Fejlfinding af problemer med Kinect-sensoren til Windows v2.

En Windows-app virker ikke med din Kinect-sensor til Windows v2
Få at vide, hvad du skal gøre, hvis din app, der understøtter Kinect til Windows v2, rapporterer en fejl, der er relateret til Kinect-sensoren til Windows v2.

Fejl, når en Windows-app prøver at kommunikere med Kinect-sensoren til Windows v2
Få at vide, hvad du skal gøre, hvis en Windows-app registrerer en fejl, når den kommunikerer med Kinect-sensoren til Windows v2.

Reparation af Kinect-sensoren til Windows v2

Reparation af Kinect-sensoren til Windows v2
Se, hvordan du får repareret din Kinect til Windows-sensor.

Softwareudviklere

Oplysninger til softwareudviklere om Kinect til Windows v2
Download SDK til Kinect til Windows, og få hjælp til udvikling.

Produktgaranti og sikkerhedsoplysninger

Beskrivelse Område
Produktgaranti og softwarelicens: Kinect til Windows-sensor USA, Canada, Mexico
Produktgaranti og softwarelicens: Kinect til Windows-sensor Østrig, Belgien, Frankrig, Tyskland, Irland, Italien, Holland, Spanien, Schweiz, Storbritannien
Produktgaranti og softwarelicens: Kinect til Windows-sensor Danmark, Finland, Norge, Sverige
Produktgaranti og softwarelicens: Kinect til Windows-sensor Tjekkisk, græsk, ungarsk, portugisisk
Produktgaranti og softwarelicens: Kinect til Windows-sensor Australien, Kina, Hongkong SAR, Japan, Singapore

Tvister og mægling
Få at vide, hvordan du underretter Microsoft om tvister, og hvordan du starter en mægling.