Kendte problemer med Kinect-sensoren til Windows v2

På denne side beskrives de kendte problemer med Kinect-sensoren til Windows v2.

På denne side

Kinect'en fungerer ikke med en USB2-port eller -controller

Kinect-sensoren til Windows v2 fungerer ikke med en USB 2-port eller -controller. For at kunne bruge sensoren skal du have en USB3-port eller -controller.

Det er kun USB3-controllere fra Intel og Renesas, der understøttes

Hvis du bruger en USB3-controller af et andet mærke, fungerer Kinect-sensoren muligvis ikke korrekt. For eksempel:

• Sensoren kan ikke foretage optælling
  • Dybden streames ikke
  • Farven streames ikke
  • Sensoren holder op med at fungere
  • Pakketabet øges

Kinect'en fungerer muligvis ikke korrekt, hvis den bruger den samme USB3-controller som andre enheder

Hvis du bruger Kinect'en med den samme USB3-controller som andre enheder, kan der opstå følgende problemer:

• Hvis de andre enheder har reserveret båndbredde på USB3-controlleren, er der muligvis ikke nok båndbredde til Kinect'en. I dette tilfælde får du en fejlmeddelelse fra Windows, når du tilslutter sensoren.
  • Andre enheder, der kræver reserveret båndbredde, kan muligvis ikke fungere korrekt.
  • Andre enheder (f.eks. mus og tastaturer) kan få en forringet ydeevne, hvis de kører på den samme USB3-controller.
  • USB-lagerenheder, der bruger samme controller, kan få driftsfejl eller være årsag til, at Kinect'en ikke fungerer korrekt.

Du skal have et DirectX 11-kompatibelt grafikkort, der kan klare en processorkraft på cirka 150 GFLOP'er

Kinect'en skal bruge et DirectX 11-kompatibelt grafikkort, som kan klare en processorkraft på cirka 150 GFLOP'er, for at kunne skabe den korrekte dybde og et korrekt IR-signal.

Farvedatastrømmen reduceres, når lysforholdene er dårlige

Når lysforholdene er dårlige, går Kinect'en tilbage til at anvende 15 billeder pr. sekund.

Apps, der er udviklet med Kinect, kan ikke i øjeblikket udgives i Windows Store

Windows Store-apps, der er udviklet med Kinect, kan ikke udgives i Windows Store før den officielle lancering af v2 SDK'et, som sker sidst i 2014.