Reparation af Kinect-sensor til Windows v2, Xbox Kinect-sensor eller Kinect-adapter til Windows

Hvis du har brug for at få din Kinect-sensor til Windows v2, din Xbox Kinect-sensor eller din Kinect-adapter til Windows repareret, kan du sende en serviceanmodning fra Xbox Online Support Center. Reparationsprocessen online er nem, og du vil modtage regelmæssige opdateringer om status for reparationen.

Du kan finde flere oplysninger om reparation af Kinect-sensoren til Windows v2, Xbox Kinect-sensoren eller Kinect-adapteren til Windows i følgende relevante artikler: