Konfigurer Kinect til Windows v2 eller en Xbox Kinect-sensor med Kinect-adapteren til Windows

På denne side

Om Kinect til Windows v2

Hvis du allerede har en Xbox Kinect-sensor, skal du blot købe Kinect-adapteren til Windows.

Kinect-adapter til Windows
Kinect-adapter til Windows

Hvis du ikke har en Kinect-sensor, skal du købe både en Xbox Kinect-sensor og Kinect-adapteren til Windows. Disse produkter sælges separat.

Bemærk! Tidligere versioner af Kinect-sensoren til Windows omfattede både en Kinect-sensor til Windows og en adapter med en strømforsyning.

Anbefalinger til konfigurationen af din Kinect-sensor til Windows v2

Bemærk! Nogle af disse anbefalinger linker til relevante oplysninger om Kinect til Xbox One.

• Tjek, at computeren kører Windows 8 eller en nyere version. Du kan finde flere oplysninger i afsnittet "Systemkrav" nedenfor.
  • Sørg for, at du har installeret de nyeste drivere fra Windows Update.
  • Centrer sensoren vandret foran din skærm. Eller følg vejledningen i konfigurationsprogrammet.
  • Anbring sensoren på et plant og stabilt underlag væk fra eventuelle kanter.
  • Sensoren må ikke anbringes i nærheden af en højttaler eller på en vibrerende overflade.
  • Sørg for, at sensorens front ikke er dækket af netledninger, computerkabler eller andre faste genstande.
  • Sørg for, at Kinect-sensoren står på et godt ventileret sted. Ventilationshullerne må ikke være tildækkede.
  • Undgå at placere sensoren i direkte sollys.
  • Sørg for, at der er så lidt baggrundsstøj som muligt for at minimere eventuelle problemer med talegenkendelsen. Sensoren må f.eks. ikke anbringes i nærheden af en ventilator, en højttaler eller larmende maskiner.
  • Sørg for, at linsen er ren.
  • Hvis du bruger monteringstilbehør, skal du sørge for, at sensoren monteres korrekt.

Systemkrav

Krav til operativsystemet

• Windows 8 (64-bit)
  • Windows 8.1 (64-bit)
  • Windows Embedded Standard 8 (64-bit)
  • Windows Embedded Standard 8.1 (64-bit)

Hardwarekrav

• 64-bit (x64) processor
  • Dual-core-processor på 3,2 GHz eller hurtigere
  • Dedikeret USB 3.0-bus
  • 2 GB RAM
  • En Kinect-sensor til Windows v2

Softwarekrav

Ofte stillede spørgsmål

Har du et spørgsmål om din Kinect til Windows-sensor? På Ofte stillede spørgsmål til Kinect til Windows kan du finde de seneste oplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål.