Dit Windows-program kan ikke bruges med en Kinect-sensor til Xbox 360

Læs nedenfor, hvad du skal gøre, når dit Windows-program registrerer dette problem.

På denne side

Symptom

Windows-programmet på din computer, som kræver en Kinect-sensor til Windows, kan ikke benyttes sammen med en Kinect-sensor til Xbox 360.

Problem

Den sensor, der er tilsluttet din computer, er en Kinect-sensor til Xbox 360. Det er ikke en Kinect-sensor til Windows.

Windows-programmer, der kræver en Kinect-sensor til Windows, kan ikke benyttes sammen med andre sensorer (f.eks. Kinect til Xbox 360).

Løsning

Fjern Kinect-sensoren til Xbox 360 fra din computer, og tilslut derefter en ægte Kinect til Windows-sensor.