Dit Windows-program registrerer en fejl med din Kinect-sensor til Windows

Læs nedenfor, hvad du skal gøre, når dit Windows-program registrerer dette problem.

På denne side

Symptom

Dit Windows-program på computeren registrerer en fejl med din Kinect-sensor til Windows.

Problem

Din Kinect-sensor til Windows er tilsluttet din computer, men der opstår en fejl, som skal undersøges og løses.

Løsning

Prøv følgende løsninger:

• Fjern Kinect-sensoren til Windows, og tilslut den igen.
  • Genstart computeren.

Hvis disse løsninger ikke afhjælper problemet, skal du kontakte Support. Hvis du stadig ikke kan løse problemet, kan du anmode om en reparation af din Kinect til Windows-sensor på Reparation af Kinect til Windows.