Dit Windows-program registrerer en Kinect-sensor til Windows, der ikke er tilsluttet

Læs nedenfor, hvad du skal gøre, når dit Windows-program registrerer dette problem.

På denne side

Symptom

Dit Windows-program på computeren registrerer, at der er en Kinect-sensor til Windows, som ikke er tilsluttet en strømkilde.

Problem

Din Kinect-sensor til Windows er tilsluttet computeren via et USB-kabel, men sensorens strømkabel er ikke tilsluttet en strømkilde.

Løsning

Tilslut Kinect til Windows-sensorens strømkabel til en strømkilde.