Dit Windows-program kræver en Kinect-sensor til Windows

Læs nedenfor, hvad du skal gøre, når dit Windows-program registrerer dette problem.

På denne side

Symptom

Der kører et Windows-program på computeren, som kræver en Kinect-sensor til Windows. Dit Windows-program søger efter en Kinect-sensor til Windows, men kan ikke finde en.

Problem

Din Kinect-sensor til Windows er ikke tilsluttet computeren.

Løsning

Tilslut USB-kablet fra din Kinect til Windows-sensor til en af USB-portene på computeren.