Dit Windows-program registrerer ikke din Kinect-sensor til Windows

Læs nedenfor, hvad du skal gøre, når dit Windows-program registrerer dette problem.

På denne side

Symptom

Windows-programmet på din computer, der kræver en Kinect-sensor til Windows, registrerer ikke din Kinect-sensor til Windows.

Problem

Den sensor, der er tilsluttet din computer, er ikke en Kinect-sensor til Windows.

Windows-programmer, der kræver en Kinect-sensor til Windows, kan ikke benyttes sammen med andre sensorer (f.eks. Kinect til Xbox 360).

Løsning

Fjern den sensor eller enhed, der er tilsluttet computeren, og tilslut en ægte Kinect til Windows-sensor.