Dit Windows-program kan ikke kommunikere med en Kinect-sensor til Windows på grund af begrænsninger i båndbredden

Læs nedenfor, hvad du skal gøre, når dit Windows-program registrerer dette problem.

På denne side

Symptom

Det Windows-program på din computer, som du prøver at bruge sammen med en Kinect-sensor til Windows, kan ikke kommunikere med sensoren på grund af begrænsninger i båndbredden.

Problem

Ud over Kinect til Windows-sensoren er der tilsluttet for mange enheder (tastatur, mus og andre eksterne enheder) til USB-portene på computeren.

Kinect-sensoren til Windows skal bruge størstedelen af USB-båndbredden fra en USB-controller. Hvis andre enheder, som er tilsluttet computeren via USB-porte, også forsøger at bruge denne båndbredde, kan Kinect-sensoren til Windows muligvis ikke fungere korrekt.

Løsning

Prøv følgende for at løse problemet med USB-båndbredden:

• Afbryd forbindelsen til andre USB-enheder, der ikke anvendes.
  • Brug en anden USB-port på computeren. Brug en USB 2.0-port, hvis det er muligt.
  • Hvis du anvender en USB-hub, skal du koble Kinect til Windows-sensoren fra hubben og tilslutte sensoren direkte til din computer.

Afbryd derefter forbindelsen til Kinect til Windows-sensoren, og tilslut den igen.

Flere oplysninger

Dette problem opstår, når Kinect-sensoren til Windows ikke har nok båndbredde. Båndbredden betegner en enheds kapacitet til at overføre eller modtage data. En computer har en bestemt mængde båndbredde, der bruges til at køre computerens egne systemer og de enheder, der er tilsluttet computeren.

Din computer reserverer typisk 20 procent af den tilgængelige båndbredde til at køre computersystemerne. Kinect-sensoren til Windows kræver 50 procent af en computers tilgængelige båndbredde. Andre enheder kan kræve endnu mere båndbredde for at kunne fungere korrekt.

Prøv at bruge Kinect-sensoren til Windows, mens der ikke er tilsluttet nogen andre enheder til computerens USB-porte, for at sikre, at både computeren og Kinect-sensoren kan køre uden problemer.