Dit Windows-program kræver en Kinect-sensor til Windows, men der er et andet Windows-program, som bruger sensoren.

Læs nedenfor, hvad du skal gøre, når dit Windows-program registrerer dette problem.

På denne side

Symptom

Der kører et Windows-program på computeren, som kræver en Kinect-sensor til Windows. Din Kinect-sensor til Windows bliver imidlertid allerede brugt af et andet Windows-program.

Problem

Kinect-sensoren til Windows kan kun benyttes med ét Windows-program ad gangen.

Løsning

Prøv følgende:

1. Luk det Windows-program, der i øjeblikket bruger Kinect-sensoren til Windows, på computeren. Dette kan du som regel gøre ved at højreklikke på ikonet på proceslinjen og derefter klikke på Luk vindue.
  2. Lad det Windows-program, som du vil bruge med Kinect-sensoren til Windows, prøve at finde sensoren igen.