Brug adapteren til Xbox One Stereo-hovedtelefoner med Windows 10

Adapteren til Xbox One Stereo-hovedtelefoner giver dig mulighed for at tilslutte kompatible chatheadsets eller stereohovedtelefoner til Xbox One-controlleren, så du kan styre lyden på en Windows 10-enhed uden at fjerne hænderne fra controlleren.

Pakken med adapteren til Xbox One Stereo-hovedtelefoner indeholder:

• Stereohovedtelefonadapter til Xbox One
  • "2,5 mm til 3,5 mm"-adapter
  • USB-kabel til at opdatere controlleren
  • Startvejledning og brugervejledning
En tegning af adapteren til Xbox One-stereohovedtelefoner

Bemærk!

• Fra juni 2015 har de trådløse Xbox One-controllere også en 3,5-mm port, som giver dig mulighed for at tilslutte et standardlydkabel på 3,5 mm direkte.
  • Det er ikke alle hovedtelefoner, der er kompatible med adapteren til Xbox One Stereo-hovedtelefoner. Du kan finde flere oplysninger i Tilslut kompatible hovedtelefoner til Xbox One.
  • Bluetooth understøtter ikke tilbehør, inkl. hovedtelefoner. Du opnår de bedste resultater ved at tilslutte dine hovedtelefoner direkte til din pc-lyd, når du opretter forbindelse ved hjælp af Bluetooth.

Antal Xbox-controllere, der kan tilsluttes samtidig

Platform

Via Xbox trådløst og USB

Via Bluetooth

Xbox One-konsol

Kun trådløs controller til Xbox – 8

Trådløs controller til Xbox og chatheadset til Xbox – 4

Trådløs controller til Xbox og Xbox Stereo-hovedtelefoner – 2

Understøttes ikke

Windows 10

Kun trådløs controller til Xbox – 8

Trådløs controller til Xbox og chatheadset til Xbox – 4

Trådløs controller til Xbox og Xbox Stereo-hovedtelefoner – 2

Bemærk! Trådløs forbindelse kræver en trådløs Xbox-adapter til Windows.

Kun trådløs controller til Xbox – 1

Bemærk! Kræver Jubilæumsopdatering til Windows 10 og trådløs controller til Xbox med Bluetooth.

Windows 8.1

Kun trådløs controller til Xbox – 4

(lyd via controller understøttes ikke)

Bemærk! Trådløs forbindelse kræver en trådløs Xbox-adapter til Windows

Understøttes ikke

Windows 7

Kun trådløs controller til Xbox – 4

(lyd via controller understøttes ikke)

Bemærk!
Trådløs forbindelse kræver en trådløs Xbox-adapter til Windows

Understøttes ikke

På denne side

Konfigurer stereohovedtelefonadapteren og hovedtelefoner

Benyt følgende fremgangsmåde for at installere stereohovedtelefonadapteren til Xbox One sammen med hovedtelefoner:

1. Følg vejledningen i Opdater din Xbox One-controller for at sikre dig, at controlleren er klar til at blive brugt sammen med stereohovedtelefonadapteren.
  2. Indsæt stereohovedtelefonadapteren i bunden af Xbox One-controlleren.
  3. Indsæt hovedtelefonernes lydstik i bunden af hovedtelefonadapteren. Adapteren understøtter følgende hovedtelefontyper på 3,5 mm:
    • Hovedtelefoner med et enkelt lydkabel på 3,5 mm.
    • Hovedtelefoner med to CTIA-lydkabler på 3,5 mm.
    • Hovedtelefoner, hvor chatlyden overføres via et lydkabel på 3,5 mm, og spillyden overføres via et separat kabel med RCA-stik eller optiske stik. (Det er kun chatlyden, der kan aktiveres med stereohovedtelefonadapteren. Følg producentens vejledning vedrørende tilslutning af RCA-stikkene/de optiske stik, der overfører spillyd fra konsollen).
    • Kabeltilsluttede Xbox 360-hovedtelefoner med et lydkabel på 2,5 mm. Tilslut stereohovedtelefonadapteren ved hjælp af den "2,5 mm til 3,5 mm"-adapter, der fulgte med adapteren til Xbox One Stereo-hovedtelefoner.

Bemærk!

• De trådløse Xbox 360-hovedtelefoner er ikke kompatible med Xbox One.
  • De tidlige versioner af Xbox 360-hovedtelefonerne med den adapter, der er vist nedenfor, kan ikke benyttes pga. stikkets udformning.
En tegning af en tidlig adapter til Xbox 360-hovedtelefoner

Brug stereohovedtelefonadapteren

Knapper på stereohovedtelefonadapteren til Xbox One
En tegning af adapteren til Xbox One Stereo-hovedtelefoner. Kontrolfunktionerne er nummeret, og tallene henviser til teksterne under billedet.
  1. Spil-lyd
  2. Chatlyd
  3. Lydstyrke op
  4. Lydstyrke ned
  5. Slå lyden fra

Spil-/chatlyd: Disse to knapper bruges til at justere forholdet (balancen) mellem spillyden og chatlyden. Som standard er forholdet 50/50, dvs. at lydstyrken er lige høj fra begge lydkilder. Men du kan justere lydniveauerne fra de to kilder til alt fra 100/0 til 0/100. Hvis du f.eks. vil have højere spillyd end chatlyd, skal du trykke på knappen med controllerikonet, indtil lyden er på det ønskede niveau. Du hører en tone, når lydniveauet er oppe på 100 procent.

Slå lyd fra: Denne knap slår din chatlyd fra, så andre brugere ikke kan høre dig. Den slår ikke lyden fra i spil/apps, og den dæmper heller ikke musik. Denne knap har en orange LED-indikator, der viser, at lyden er slået fra. Denne LED-indikator lyser kun, hvis hovedtelefonerne er koblet til adapteren.

Lydstyrke: Lydstyrke op- og lydstyrke ned-knapperne styrer al lyd, der kommer til dine hovedtelefoner, herunder spil- og chatlyd. Hvis du ikke vil øge både spil- og chatlyden, skal du justere balancen mellem spil- og chatlyd (se "Spil-/chatlyd" ovenfor).

Stereohovedtelefonadapter – problemer og spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål eller oplever problemer i forbindelse med brugen af stereohovedtelefonadapteren, skal du se følgende emner.

Stereohovedtelefonadapteren fungerer ikke

Hvis din stereohovedtelefonadapter ikke virker, skal du tjekke følgende:

• Har du opdateret controllerens software, så den understøtter stereohovedtelefonadapteren?
  • Sørg for, at der er nok strøm på controllerens batterier. Hvis batterierne er ved at løbe tør for strøm, bliver nogle af controllerfunktionerne, f.eks. lyd og vibration, slået fra for at spare på strømmen.
  • Sørg for, at hovedtelefonadapteren sidder ordentligt fast i controlleren, og at stereohovedtelefonkablet på 3,5 mm sidder korrekt i hovedtelefonadapteren. Det er tilsluttet korrekt, hvis LED-indikatoren lyser, når du trykker på Slå lyd fra-knappen. Hvis hovedtelefonerne stadig ikke virker, selvom lydløsindikatoren lyser, og du har opdateret controlleren, skal du se i brugervejledningen eller kontakte producenten.
  • Prøv om muligt at bruge din stereohovedtelefonadapter med en anden controller. Hvis adapteren fungerer med den anden controller, skal du prøve at opdatere den første controller igen. Hvis dette heller ikke lykkes, skal controlleren udskiftes. Du kan bestille en ny ved at gå til Enhedssupport.
  • Bluetooth understøtter ikke tilbehør, inkl. hovedtelefoner. Du opnår de bedste resultater ved at tilslutte dine hovedtelefoner direkte til pc'ens jackstik, når du opretter forbindelse ved hjælp af Bluetooth.

Min controller kan ikke få forbindelse, efter at jeg har sat stereohovedtelefonadapteren i

Hvis din Xbox One-controller ikke virker eller mister forbindelsen, efter at du har sat stereohovedtelefonadapteren i, skal du tage adapteren ud igen og derefter opdatere controlleren uden adapteren. Når controlleren er opdateret, skal du sætte stereohovedtelefonadapteren tilbage i controlleren. Hvis du bliver bedt om at installere en anden opdatering til adapteren, skal du også installere denne opdatering.

Bemærk! Denne rettelse blev opdateret i systemopdateringen til Xbox One i juni 2014. Hvis du tidligere uden held har prøvet at opdatere controlleren, skal du prøve igen.

Hvis controlleren stadig mister forbindelsen efter opdateringen, skal den udskiftes. Du kan bestille en ny ved at gå til Enhedssupport.

Der er for meget spillyd eller chatlyd

Hvis der overføres både spillyd og chatlyd via adapteren, skal du bruge knappen Spil-lyd eller Chatlyd til at øge eller sænke lydniveauerne.

Stereohovedtelefonadapteren er gået i stykker

Hvis din stereoheadsetadapter til Xbox One går i stykker, kan du bestille en ny hos Enhedssupport.