Fejlfinding af strømproblemer med Kinect-sensoren til Windows v2

Løsninger

Hvis du oplever strømproblemer med din Kinect-sensor til Windows v2, kan du finde forskellige løsningsforslag i tabellen nedenfor. Forslagene tager udgangspunkt i farven på LED-indikatoren på Kinect-hubben.

LED-indikatoren på hubben lyser Status Løsning

Hvidt

Strømforsyningen virker, og kablet til pc'en er tilsluttet.

Din Kinect-hub får strøm og er tilsluttet en pc på den anviste måde.

Orange

Strømforsyningen virker, men sensoren er ikke tilsluttet pc'en.

Sørg for, at det USB3-kabel, der fulgte med Kinect-sensoren, er tilsluttet korrekt til både Kinect-hubben og pc'en, der er USB3-vært. Prøv at tilslutte sensoren til en anden pc, der opfylder systemkravene.

Intet lys i LED-indikatoren

Kinect-sensoren er ikke tilsluttet en strømkilde.

Sørg for, at netkablet sidder ordentligt fast i stikkontakten og Kinect-hubben. Prøv en anden stikkontakt, som med sikkerhed virker.

Hvis sensoren stadig ikke reagerer, skal du gå til Kinect til Windows v2 – reparation for at få en ny sensor.