Fejlfinding i forbindelse med chatheadset til Xbox One på Windows 10

Hvis du ikke kan høre lyd fra dit chatheadset til Xbox One, skal du undersøge, om du følger et af de understøttede scenarier i tabellen herunder og derefter prøve trinnene til fejlfinding på denne side.

Bemærk!

• De controllere, der er tilsluttet via Bluetooth, understøtter ikke tilbehør, inkl. chatheadsets.
  • Hvis du vil bruge et chatheadset på din pc, skal du tilslutte din controller via USB eller en trådløs adapter til Windows og tilslutte dit chatheadset til Xbox direkte i controlleren. Se følgende understøttede scenarier.

Antal controllere til Xbox, der kan tilsluttes samtidig

Platform

Via Xbox trådløst og USB

Via Bluetooth

Xbox One-konsol

Kun trådløs controller til Xbox – 8
Trådløs controller til Xbox og chatheadset til Xbox – 4
Trådløs controller til Xbox og Xbox Stereo-hovedtelefoner – 2

Understøttes ikke

Windows 10

Kun trådløs controller til Xbox – 8
Trådløs controller til Xbox og chatheadset til Xbox – 4
Trådløs controller til Xbox og Xbox Stereo-hovedtelefoner – 2

Bemærk! Trådløs forbindelse kræver en trådløs Xbox-adapter til Windows

Kun trådløs controller til Xbox – 1

Bemærk! Kræver jubilæumsopdateringen til Windows 10 (Anniversary Edition) og en trådløs controller til Xbox med Bluetooth

Windows 8.1

Kun trådløs controller til Xbox – 4
(lyd via controller understøttes ikke)

Bemærk! Trådløs forbindelse kræver en trådløs Xbox-adapter til Windows

Understøttes ikke

Windows 7

Kun trådløs controller til Xbox – 4
(lyd via controller understøttes ikke)

Bemærk! Trådløs forbindelse kræver en trådløs Xbox-adapter til Windows

Understøttes ikke

Fejlfindingstrin

• Fjern hovedtelefonerne eller hovedtelefonkablet fra bunden af controlleren, og tilslut dem derefter igen til controlleren (i udvidelsesporten til hovedtelefoner eller til 3,5 mm-stikket, hvis dit chatheadset bruger et 3,5 mm-stik).
Tegningen viser, hvordan betjeningsenheden til hovedtelefonerne kobles fra controlleren. Tegningen viser, hvordan betjeningsenheden til hovedtelefonerne kobles til controlleren.
Tegningen viser, hvordan chatheadsettet med et 3,5-mm stik kobles fra controlleren. Tegningen viser, hvordan chatheadsettet med et 3,5-mm stik kobles til controlleren.

Bemærk! Træk ikke i hovedtelefonkablet, når du fjerner det fra controlleren. Fjern hovedtelefonerne fra controlleren ved at trække i selve stikket til hovedtelefonerne.

• Tjek, at lyden i hovedtelefonerne ikke er slået fra. Det gør du ved at markere knappen Slå lyd fra på hovedtelefonerne.
En tegning viser knappen Slå lyd fra på hovedtelefonernes styrefunktioner. En tegning viser knappen lydindstillingerne på Xbox One-hovedtelefonkablet.
  • Øg lydstyrken. Hvis du bruger hovedtelefoner, der er tilsluttet porten på 3,5 mm, skal du gå til Indstillinger og vælge Enheder og Forbundne enheder. Vælg derefter din controller, og juster lydindstillingerne.
  • Prøv at bruge en anden controller eller andre hovedtelefoner for at kontrollere, om hardwaren er defekt.
  • Opdater controlleren, så du har den nyeste software. Se Tilslut et chatheadset til Xbox One til en trådløs controller til Xbox One.

Hvis disse trin ikke løste problemet, kan du bruge følgende fejlfindingsløsninger.

Bemærk! Chatheadsets til Xbox One er kun beregnet til brug med controllere til Xbox One. Hovedtelefonerne er ikke beregnet til brug med andre enheder. Xbox One-konsollen udsender ikke spillyde eller musik via chatheadsettet til Xbox One. Hvis du leder efter Xbox-hovedtelefoner, der både har spil- og chatlyd, skal du se Xbox One Stereo-hovedtelefoner.

Løsninger

Undersøg og rengør Xbox-controllerhardwaren

Benyt følgende fremgangsmåde:

1. Undersøg hovedtelefonerne, ledningen og stikket for synlige fejl.
  2. Sørg for, at der ikke er snavs eller støvpartikler på stikkene til hovedtelefonerne. Brug en vatpind dyppet i sprit til at rengøre stikkene.
  3. Tjek, at din Xbox One-controller fungerer korrekt, og at du kan tænde og slukke konsollen med controlleren. Du kan få hjælp til at løse problemer med Xbox One-controlleren i Den trådløse controller til Xbox One afbrydes eller kan ikke oprette forbindelse.
  4. Sørg for, at stikkene sidder ordentligt fast i udvidelsesporten til chatheadsettet til Xbox One (findes under navigationsblokken (D-blokken) og controllerens højre styrepind).

Konfigurer indstillingerne for beskyttelse af personlige oplysninger og onlinesikkerhed

Når du opretter en profil til et barn på konsollen, giver indstillingerne under Beskyttelse af personlige oplysninger og onlinesikkerhed ejeren af forældreprofilen mulighed for at kontrollere, hvem der kan kommunikere med barneprofilen på Xbox Live via chat. I sektionen Beskyttelse af personlige oplysninger og onlinesikkerhed på din konto kan du aktivere chatkommunikation i barnets profil. For spillere under 17 år er standardindstillingen "Kun venner".

Du hører ekko eller støj under et spil

Bemærk! Hvis du hører en ekkoeffekt, kan den ofte stamme fra den person, der taler, og ikke fra den person, der hører ekkoet. Hvis du f.eks. kun hører et ekko, når en anden taler, kan problemet skyldes hovedtelefonforbindelsen hos den person, der taler.

Følgende forhold kan resultere i, at du hører ekko eller støj under et spil:

• Mikrofonen registrerer lyde fra omgivelserne. Dette omfatter stemmetransmission, der kommer fra høretelefonen.
  • Hovedtelefonstikket sidder ikke ordentligt i controlleren.
  • Du bruger den trådløse controller til Xbox One, og batteriniveauet i enheden er lavt.

Hvis du eller andre spillere hører et ekko eller anden støj under spillet, kan du prøve et af følgende:

• Skru ned for lyden på din enheds lydoutput.
  • Fjern hovedtelefonerne, og tilslut dem derefter igen, og sørg for, at de sidder ordentligt fast i controllerens udvidelsesport.
    Bemærk! Træk ikke i hovedtelefonkablet, når du fjerner dem fra controlleren. Fjern hovedtelefonerne fra controlleren ved at trække i selve hovedtelefonstikket.
  • Rengør stikket på hovedtelefonkablet med en ren klud, og tilslut derefter hovedtelefonerne til controlleren igen.
  • Test hovedtelefonerne ved at tilslutte dem til en anden controller.
  • Hvis du bruger en trådløs controller til Xbox One, skal du udskifte AA-batterierne eller genoplade de genopladelige Xbox One-batterier.

Andre kan ikke høre dig

Hvis du kan høre de andre i en gruppe eller et spil, men de ikke kan høre dig, skal du prøve disse løsninger.

Løsning 1: Tjek, at lyden i hovedtelefonerne ikke er slået fra

Tjek, at det orange LED-lys ved siden af knappen Slå lyd fra ikke er tændt.

Løsning 2: Test dit chatheadset til Xbox One

For at teste dine hovedtelefoner skal du downloade Skype til din Windows-enhed:

1. Tænd for din Xbox One-controller, og kontrollér, at Xbox  knappen lyser for at indikere, at controlleren er tændt.
  2. Tilslut hovedtelefonerne til din controller.
  3. Download Skype, hvis appen ikke allerede er installeret.
  4. Vælg Værktøjer og derefter Indstillinger. Vælg derefter Lydindstillinger i menuen Generelt for at teste din mikrofon og dine højttalere. Sørg for, at dit chatheadset til Xbox One er valgt på rullelisten med enheder, mens du udfører testen.

Bemærk! Første gang du konfigurerer Skype, bliver du bedt om at tjekke lyd- og videokvaliteten.

Du kan finde flere oplysninger om test med Skype i Skype-artiklen Løs dine højttaler- eller hovedtelefonproblemer.

Udskift din controller

Hvis dit chatheadset stadig ikke virker, selvom du har udført disse trin til fejlfinding, skal du muligvis have et nyt. Du kan bestille et nyt ved at gå til Enhedssupport.