Løs problemer med den trådløse Xbox-adapter til Windows

På denne side

Adapteren blev ikke installeret automatisk

Den trådløse Xbox-adapter til Windows burde blive installeret automatisk, fordi driverne til adapteren findes i Windows 10-operativsystemet. Hvis det ikke sker, kan du prøve følgende løsninger:

• Sørg for, at din Windows 10-enhed har forbindelse til internettet.
  • Sørg for, at din Windows 10-enhed er opdateret. Det gør du ved at gå til Windows Update på din enhed og søge efter tilgængelige opdateringer.
  • Genstart din enhed, og prøv igen.
  • Tjek, at USB-portene ikke er deaktiveret i Enhedshåndtering.
  • Prøv en anden USB 2.0- eller 3.0-port.
  • Prøv at installere driverne igen – måske er de kun delvist installeret. For at gøre dette skal du først fjerne driverne. Gør følgende for at fuldføre denne proces:
  1. Gå til Enhedshåndtering.
  2. Find Trådløs Xbox-adapter til Windows i afsnittet Netværkskort.
Skærmen Windows Enhedshåndtering, hvor kategorien Netværkskort er udvidet, og
  1. Klik på Trådløs Xbox-adapter til Windows for at åbne vinduet Egenskaber.
  2. Klik på fanen Driver.
Fanen Driver på egenskabsarket i Windows til den trådløse Xbox-adapter til Windows. Indstillingen Driverdetaljer er markeret
  1. Klik på knappen Fjern under fanen Driver.
  2. Markér Slet driversoftwaren til denne enhed i bekræftelsesvinduet.
Bekræftelsesvinduet for
  1. Tag den trådløse Xbox-adapter til Windows ud, og genstart din Windows 10-enhed. Når enheden er tændt igen, skal du tilslutte adapteren.
  2. Hvis den trådløse Xbox-adapter til Windows stadig ikke bliver installeret, skal du nøje udføre alle de trin, der er angivet ovenfor, en gang til. Hvis dette ikke løser problemet, skal du adapteren udskiftes. Se Sådan får du service til din trådløse Xbox-adapter til Windows.

Adapteren har virket, men nu svarer den ikke

Hvis din adapter blev installeret og har virket, men ikke reagerer, efter du har aktiveret din computer, kan det skyldes, at din USB-controller ikke har slået "Wake on Wireless" til som standard. Dette kan typisk klares via USB-controllerens driver.

Der er to forskellige løsninger:

1. Tag enheden ud, mens din Windows 10-enhed kører, og tilslut den igen.
  2. Hvis det ikke virker, kan du ændre egenskaberne for at aktivere Wake on Wireless. Sørg for, at Tillad, at denne enhed vækker computeren er valgt i vinduet Egenskaber for den trådløse Xbox-adapter til Windows. Benyt følgende fremgangsmåde til dette:
  1. Gå til Enhedshåndtering.
  2. Vælg Trådløs Xbox-adapter til Windows i afsnittet Netværkskort.
Skærmen Windows Enhedshåndtering, hvor kategorien Netværkskort er udvidet, og
  1. Klik på Trådløs Xbox-adapter til Windows for at åbne vinduet Egenskaber.
  2. Klik på fanen Strømstyring.
  3. Vælg Tillad, at denne enhed vækker computeren, og klik derefter på OK.
Fanen Strømstyring på egenskabsarket i Windows til den trådløse Xbox-adapter til Windows. Indstillingen

Controlleren forbindes ikke til adapteren

Hvis bindingsinstruktionerne ikke virker, skal du prøve følgende løsninger:

• Sørg for, at du er inden for adapterens rækkevidde (6 meter eller mindre), og at der er frit udsyn mellem adapteren og controlleren.
  • Hvis du har en Xbox-controller, så prøv at oprette bindingen mellem din controller og konsollen igen ved at trykke på forbind-knappen på konsollen og derefter på forbind-knappen på controlleren. LED-lysene blinker og forbliver tændt, når bindingen er oprettet. Hvis din controller forbindes, har du isoleret problemet til den trådløse adapter til Windows. Hvis din controller ikke forbindes til konsollen, skal du se Konfigurer den trådløse Xbox-adapter til Windows.
  • Tag adapteren ud, genstart din enhed, og tilslut adapteren igen (om muligt til en anden port). Prøv derefter igen.

Der er problemer med lyden fra hovedtelefoner via controlleren

Hvis du oplever lydproblemer, når din controller er parret med den trådløse Xbox-adapter til Windows, skal du prøve følgende løsninger:
  • Sørg for, at du er inden for adapterens rækkevidde (6 meter eller mindre), og at der er frit udsyn mellem adapteren og controlleren.
  • Tjek, at controlleren er opdateret:
    • På en Xbox One-konsol: Gå til Indstillinger, og vælg derefter Tilbehør. Vælg din controller, og se, om der er en tilgængelig opdatering. Hvis der er, skal du installere opdateringen. Du kan finde flere oplysninger i Opdater din Xbox One-controller.
    • På en Windows 10-enhed: (Tilgængelig fra 12. november 2015) Download appen "Xbox Accessories" fra Windows Store.  Dette er en anden app end Xbox-appen. Du kan bruge appen til at opdatere din controller.

Bemærk!
      • Denne app er kun tilgængelig på Windows 10.
      • Appen fås før 12. november, men funktionaliteten til at opdatere controllere vil ikke være tilgængelig før 12. november.
    • Tjek, at der ikke er nogen trådløs interferens. Interferens kan forringe det trådløse signal, og det påvirker lyden.

Controlleren mister ofte forbindelsen til adapteren

Hvis din controller ofte mister forbindelsen til din trådløse Xbox-adapter til Windows, skyldes det typisk problemer i omgivelserne. Det kan f.eks. være, at der ikke er frit udsyn mellem controlleren og adapteren, eller at der er meget interferens, f.eks. fra metalgenstande. Prøv disse forslag for at forbedre forbindelsen mellem din controller og adapter:

• Sørg for, at du er inden for adapterens optimale rækkevidde (6 meter eller mindre).
  • Brug USB-forlængerkablet til at få adapteren tættere på din controller.
  • Sørg for, at der er frit udsyn mellem din adapter og din controller. Brug USB-forlængerkablet, hvis det er nødvendigt. For at disse to enheder kan kommunikere, skal der være så få forhindringer som muligt.
  • Flyt adapteren væk fra metal, og placer den ikke direkte på en metaloverflade.

Andre problemer med controlleren

Hvis dit controllerproblem ikke er beskrevet ovenfor, skal du se Den trådløse controller til Xbox One fungerer ikke korrekt.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Løs problemer med den trådløse Xbox-adapter til Windows", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?