Fejl, når en Windows-app prøver at kommunikere med Kinect-sensoren til Windows v2

Du kan få en fejlmeddelelse, når en Windows-app prøver at kommunikere med Kinect-sensoren til Windows v2.

Løsning

Du kan løse problemet ved hjælp af følgende fremgangsmåde:

1. Fjern Kinect-sensoren til Windows v2, og tilslut den igen.
  2. Genstart computeren.

Hvis denne løsning ikke løser problemet, skal du kontakte Xbox Support. Hvis problemet fortsætter, kan du anmode om at få din Kinect til Windows-sensor repareret i Xbox Online Support Center.