En Windows-app kan ikke bruges med din Kinect-sensor til Windows v2

Du kan komme ud for, at din Kinect-sensor til Windows v2 ikke kan kommunikere med en Windows-applikation på grund af begrænsninger i båndbredden, når der er tilsluttet andre enheder til den samme USB-hub.

Løsninger

Kinect-sensoren til Windows v2 skal bruge en stor del af USB3-båndbredden fra en USB-controller. Hvis der er tilsluttet andre enheder til computeren via USB-porte (tastatur, mus og andre eksterne enheder), bruger disse enheder også båndbredde, og sensoren kan muligvis ikke fungere korrekt.

Prøv følgende for at løse problemet med USB-båndbredden:

• Fjern sensoren fra computeren, fjern eventuelle USB-enheder, som du ikke bruger, og tilslut derefter sensoren igen.
  • Brug en anden USB3-port på computeren. Hvis du anvender en USB3-hub, skal du koble sensoren fra hubben og tilslutte den direkte til en USB3-port på computeren.

Flere oplysninger

Båndbredden betegner en enheds kapacitet til at overføre eller modtage data. En computer har en bestemt mængde båndbredde, der bruges til at køre computerens egne systemer og de enheder, der er tilsluttet computeren.

Prøv at bruge Kinect-sensoren til Windows v2, mens der ikke er tilsluttet andre enheder til computerens USB-porte, for at sikre, at både computeren og Kinect til Windows-sensoren kan køre uden problemer.