Løs problemer med traditionelle Xbox 360-hovedtelefoner til Windows 10

Symptom

Når du bruger Xbox 360-hovedtelefonerne med kabel, kan du ikke høre nogen lyd fra høretelefonen.

Bemærk! Xbox 360-hovedtelefonerne er kun beregnet til brug med licenserede Xbox 360-enheder. Hovedtelefonerne er ikke beregnet til brug med andre enheder. Xbox 360-konsollen udsender ikke spil-lyde eller musik via Xbox 360-hovedtelefonerne med kabel.

Årsager

Du vil muligvis opleve dette problem, hvis:

• Forbindelsesporten er beskidt.
  • Indstillingerne for beskyttelse af personlige oplysninger og Børnesikring er konfigureret forkert.
  • Der er fejl på Xbox 360-hovedtelefonerne med kabel.

Hvad du kan prøve

Prøv først følgende generelle løsninger. Hvis du stadig oplever et problem med dine traditionelle Xbox 360-hovedtelefoner, skal du se Flere oplysninger nedenfor.

Undersøg og rengør Xbox-hardwaren

Benyt følgende fremgangsmåde:

1. Undersøg hovedtelefonerne, ledningen og stikket for synlige fejl.
  2. Sørg for, at der ikke er snavs eller støvpartikler på stikket til hovedtelefonerne. Brug en vatpind dyppet i sprit til at rengøre stikket.
  3. Kontrollér, at Xbox 360-controlleren fungerer korrekt. Kontrollér, at du kan bruge controlleren til at tænde og slukke for konsollen.
  4. Sæt stikket til Xbox 360-hovedtelefonerne med kabel fast i udvidelsesporten under navigationstasten og controllerens højre styrepind.

Hvis problemet stadig ikke er løst, skal du gå til næste afsnit.

Test hovedtelefonerne

Det kræver, at du downloader Skype:

1. Tænd din Xbox 360-controller, og tjek, at Xbox Guide-knappen lyser grønt i sektion ét. Dette indikerer, at den er tændt og knyttet til en bruger.
En finger trykker på Guide-knappen på en Xbox 360-controller.
  1. Download Skype-klienten, hvis du ikke allerede har installeret den.
  2. Ved den første konfiguration bliver du bedt om at tjekke din lyd- og videokvalitet. Hvis du allerede har installeret Skype, kan du gå til lyd- og videotesten ved at vælge Funktioner og derefter Indstillinger.
  3. Vælg Lydindstillinger for at teste din mikrofon og dine højttalere.
Skærmen
  1. Inden du tester dine hovedtelefoner, skal du sørge for, at dine Xbox 360-hovedtelefoner er valgt på rullelisten med enheder. Du kan finde flere oplysninger i Skype: Løs dine højttaler- eller hovedtelefonproblemer (Windows-pc) .

Hvis disse trin ikke løste problemet, skal du se "Flere oplysninger" nedenfor.

Flere oplysninger

Prøv følgende løsninger, hvis du oplever nogen af disse yderligere problemer.

Du kan ikke høre nogen lyd fra høretelefonen

1. Skru op for lydstyrken på hovedtelefonerne. Dette gør du ved at dreje på lydreguleringsknappen på hovedtelefonernes kabelstik.
  2. Sørg for, at lydstyrken er indstillet korrekt, og at lydstyrken ikke er slået fra, i lydmixeren på pc'en.

Hvis problemet stadig ikke er løst, skal dine kabelforbundne, traditionelle Xbox 360-hovedtelefoner muligvis udskiftes.

Du hører ekko eller støj under et spil

Bemærk! Denne ekkoeffekt kan stamme fra den person, som taler, og ikke nødvendigvis fra den person, som hører ekkoet. Hvis du f.eks. kun hører et ekko, når en anden taler, skyldes problemet denne persons hovedtelefonforbindelse, ikke din.

Følgende forhold kan resultere i, at du hører ekko eller støj under et spil:

• Mikrofonen registrerer lyde fra omgivelserne. Dette omfatter stemmetransmission, der kommer fra høretelefonen.
  • Hovedtelefonstikket sidder ikke ordentligt i controlleren.
  • Du bruger den trådløse Xbox 360-controller, og batteriniveauet i enheden er lavt.

Hvis du eller andre spillere hører et ekko eller anden støj under spillet, kan du prøve et af følgende:

• Skru ned for lyden på din pc.
  • Kobl hovedtelefonerne fra controlleren, og tilslut dem derefter igen.
  • Rengør stikket på hovedtelefonkablet med en ren klud, og slut derefter hovedtelefonerne til controlleren igen.
  • Test hovedtelefonerne ved at tilslutte dem til en anden controller, hvis en sådan er tilgængelig for dig.
  • Hvis du bruger en trådløs Xbox 360-controller, skal du udskifte AA-batterierne eller genoplade de genopladelige Xbox 360-batterier.