Trådløs Xbox 360-spilreceiver til Windows

Du kan bruge den trådløse Xbox 360-spilreceiver til Windows til at tilslutte op til fire trådløse hovedtelefoner og fire trådløse controllere til en pc, der kører Microsoft Windows XP med Service Pack (SP2) eller en nyere version af Windows.

På denne side

Tilslut receiveren til en pc med Windows 10

1. Fjern den grønne etiket fra USB-stikket på receiveren.
  2. Sæt USB-stikket i en strømforsynet USB 2.0- eller 3.0-port på computeren.
  3. Windows 10 installerer automatisk driverne til receiveren. Når du får vist en pop op-meddelelse om, at driverne er installeret, kan du tilslutte dit trådløse tilbehør.

Et grønt lys på receiveren betyder, at enheden fungerer.
  4. Tænd for det trådløse tilbehør til Xbox 360, som du vil bruge med receiveren.
En finger trykker på Guide-knappen på en Xbox 360-controller.
  1. Tryk på tilslutningsknappen på receiveren. Lyset blinker grønt.
På tegningen fremhæves tilslutningsknappen på Xbox-spilreceiveren til Windows.
  1. Tryk på tilslutningsknappen på det trådløse tilbehør. På den trådløse controller er tilslutningsknappen eksempelvis bag på.
En finger trykker på tilslutningsknappen foran på en Xbox 360-controller.

Grønt blinkende lys på tilbehøret og på modtageren betyder, at enheden forsøger at oprette forbindelse. Når lyset holder op med at blinke og forbliver tændt, er tilbehøret tilsluttet. På f.eks. en trådløs controller vil et af lysene omkring Guide-knappen forblive tændt.

Ét af lysene omkring Guide-knappen på en Xbox 360-controller lyser. Det angiver, at controlleren er tilsluttet en Xbox 360-konsol.
  1. Åbn et spil eller Xbox-appen, og test dit tilbehør ved at trykke på en knap, trække i et håndtag eller flytte en pind på den trådløse controller.

Bemærk! Hvis du har problemer med at tilslutte receiveren, skal du gå til Løs problemer med den trådløse Xbox 360-spilreceiver til Windows 10 nedenfor.

Tilslut receiveren til andre versioner af Windows

Trin 1: Tilslut den trådløse Xbox 360-spilreceiver til din computer

1. Fjern den grønne etiket fra USB-stikket på receiveren.
  2. Sæt USB-stikket i en strømforsynet USB 2.0- eller 3.0-port på computeren.
Tegningen viser den trådløse Xbox 360-spilreceiver, der tilsluttes en USB-port på forsiden af en computer. Tegningen viser den trådløse Xbox 360-spilreceiver, der tilsluttes en USB-port på bagsiden af en computer.

Bemærk! USB-portene på forsiden af computeren er sandsynligvis ikke strømforsynede USB 2.0- eller 3.0-porte. Prøv at bruge en USB-port bag på computeren.

Et grønt lys på receiveren betyder, at enheden fungerer.

1. Hvis guiden Tilføj ny hardware startes automatisk, skal du vælge Installer softwaren automatisk (anbefales) og klikke på Næste.
  2. Gør et af følgende:

Trin 2: Installer softwaren til den trådløse spilreceiver

Bemærk! Før du kan bruge trådløst tilbehør med din computer, skal du muligvis installere noget software på computeren.

Sådan installerer du softwaren fra disken

1. Sæt installationsdisken i cd- eller dvd-drevet på din computer.
  2. Hvis installationsprogrammet ikke starter automatisk, skal du skifte til dit cd- eller dvd-drev og derefter køre installationsprogrammet.
  3. Følg fremgangsmåden i guiden for at installere softwaren. Genstart computeren, hvis du bliver bedt om det.

Trin 3: Tilslut et trådløst Xbox 360-tilbehør til din computer

1. Tænd for det trådløse tilbehør til Xbox 360, som du vil bruge med receiveren.
En finger trykker på Guide-knappen på en Xbox 360-controller.
  1. Tryk på tilslutningsknappen på receiveren. Lyset blinker grønt.
En pil peger på tilslutningsknappen på en trådløs receiver.
  1. Tryk på tilslutningsknappen på det trådløse tilbehør. På den trådløse controller er tilslutningsknappen eksempelvis bag på.
En finger trykker på tilslutningsknappen foran på en Xbox 360-controller.

Grønt blinkende lys på tilbehøret og på receiveren betyder, at enheden forsøger at oprette forbindelse. Når lyset holder op med at blinke og forbliver tændt, er tilbehøret tilsluttet. På f.eks. en trådløs controller vil et af lysene omkring Guide-knappen forblive tændt.

Ét af lysene omkring Guide-knappen på en Xbox 360-controller lyser. Det angiver, at controlleren er tilsluttet en Xbox 360-konsol.

Løs problemer med den trådløse Xbox 360-spilreceiver til Windows 10

Det grønne lys på receiveren lyser ikke

Når du tilslutter den trådløse Xbox 360-spilreceiver til Windows til en USB 2.0- eller 3.0-port, lyser den grønne lampe på receiveren ikke. Denne fejl kan opstå i følgende tilfælde:

• Den trådløse spilreceiver er ikke tilsluttet korrekt til USB-porten.
  • Enhedsdriveren til den trådløse spilreceiver virker ikke som forventet, eller Windows 10 er ikke opdateret.
  • USB-hubben er overbelastet.
Løsninger
  • Tjek USB-forbindelsen. Sørg for, at den trådløse spilreceiver til Windows er tilsluttet en USB 2.0- eller 3.0-port med strømforsyning på computeren. Den bedste måde at tjekke forbindelsen på er ved at koble den trådløse spilreceiver fra USB-porten og derefter tilslutte den igen. Hvis der stadig ikke er noget lys, kan du prøve at tilslutte receiveren til en anden USB 2.0- eller 3.0-port på computeren.
  • Søg efter opdateringer til Windows 10:
    1. Vælg Indstillinger i menuen Start.
    2. Vælg Opdatering og sikkerhed.
    3. Klik på Søg efter opdateringer. Hvis der er tilgængelige opdateringer, installerer Windows dem automatisk.
    4. Prøv at bruge receiveren igen, når din enhed har downloadet og installeret opdateringen.

Bemærk!

• Hvis du vil have oplysninger om, hvordan du konfigurerer tilbehør til et specifikt spil, kan du få hjælp i spildokumentationen.
  • Drivere til Xbox-controllere og -tilbehør findes i Windows 10, så du skal ikke downloade eller installere anden software end Windows 10-opdateringer.

Løs problemer med den trådløse Xbox 360-spilreceiver til andre versioner af Windows

Det grønne lys på receiveren lyser ikke

Når du tilslutter den trådløse Xbox 360-spilreceiver til Windows til en USB 2.0- eller 3.0-port, lyser den grønne lampe på receiveren ikke. Dette kan skyldes følgende årsager:

• Den trådløse spilreceiver er ikke tilsluttet korrekt til USB-porten.
  • Enhedsdriveren til den trådløse spilreceiver virker ikke som forventet, eller driveren er forældet.
  • USB-hubben er overbelastet.

Løsninger

• Tjek USB-forbindelsen. Sørg for, at den trådløse spilreceiver til Windows er tilsluttet en USB 2.0- eller 3.0-port med strømforsyning på computeren. Den bedste måde at tjekke forbindelsen på er ved at koble den trådløse spilreceiver fra USB-porten og derefter tilslutte den igen. Hvis der stadig ikke er noget lys, kan du prøve at tilslutte receiveren til en anden USB 2.0- eller 3.0-port på computeren.
  • Tjek enhedsdriveren. Udfør disse trin for at sikre dig, at du har den nyeste driver:
    1. Åbn Enhedshåndtering. Benyt følgende fremgangsmåde:

Windows 8 og Windows RT

1. Stryg ind fra skærmens højre kant, og tryk på Søg. Hvis du bruger en mus, skal du pege på det nederste, højre hjørne på skærmen og klikke på Søg.
        2. Skriv devmgmt.msc, og tryk eller klik derefter på Enhedshåndtering i søgeresultaterne.

Windows 7 og Windows Vista

1. Klik på Start, og klik derefter på Kør.
        2. Skriv devmgmt.msc i feltet Kør, og klik derefter på OK.
    2. Find posten for Xbox 360-ydre enheder på listen med forskellige enheder.
    3. Tryk eller klik på plustegnet (+) til venstre for Xbox 360-ydre enheder for at få vist alle de eksterne Xbox 360-enheder, der er tilsluttet computeren.
    4. Find og dobbeltklik på Xbox 360-trådløs modtager til Windows. Dialogboksen Egenskaber for Xbox 360-trådløs modtager til Windows åbnes.
    5. Tjek, at teksten "Denne enhed fungerer korrekt" vises i området Enhedsstatus i dialogboksen.
      Dialogboksen

Hvis enheden ikke vises i Enhedshåndtering, eller hvis der ikke står, at enheden fungerer, i området Enhedsstatus, skal du tjekke, om softwaren er installeret korrekt. Se Trin 3: Tilslut et trådløst Xbox 360-tilbehør til din computer ovenfor på denne side.

• Tjek USB-portenheden. USB-hubs kan kun levere strøm til et begrænset antal USB-enheder. Det er muligt, at din USB-hub ikke kan levere nok strøm til alle de enheder, der er tilsluttet.
        Bemærk! USB-portene på bagsiden af en pc er normalt strømforsynede porte. USB-portene foran på en pc er muligvis ikke strømforsynede porte.

Benyt følgende fremgangsmåde for at undgå, at USB-hubben belastes ud over dens kapacitet:
        1. Tilslut den trådløse Xbox 360-spilreceiver til Windows direkte til en USB 2.0- eller 3.0-port med strømforsyning bag på computeren.
        2. Tjek, at den grønne lampe på den trådløse spilreceiver lyser.

Hvis disse trin løser problemet, anbefaler vi, at du flytter de andre USB-enheder til en strømforsynet USB 2.0- eller 3.0-hub.