Funktionaliteten af trådløs controller til Xbox på tværs af operativsystemer

Der er nogle væsentlige forskelle mellem operativsystemerne, når det kommer til at tilslutte den trådløse controller til Xbox. I tabellen nedenfor kan du se disse forskelle, når du skal tilslutte en trådløs controller til din Windows- eller Android-enhed.

Funktion

Windows 10

Windows 7/8.1

Android

Tilslut via USB-kabel

Understøttes

Understøttes

Understøttes ikke

Tilslut via trådløs Xbox-adapter til Windows

Understøttes

Understøttes

Understøttes ikke

Tilslut via Bluetooth

Understøttes

Bemærk! Kræver Jubilæumsopdatering til Windows 10

Du opnår den bedste ydelse ved at opdatere din controller. Se Sådan opdaterer du din controller til Xbox One på Windows 10.

Understøttes ikke

Understøttede enheder:

• Galaxy S7
  • Galaxy S7 edge
  • Galaxy Note5
  • Galaxy S6
  • Galaxy S6 edge
  • Galaxy S6 edge+

Understøttede operativsystemer:

• 5.1.1
  • 6.0.1

Understøttede spil:

Minecraft: Gear VR Edition

Du kan finde flere oplysninger i Brug din trådløse controller til Xbox til at spille Minecraft: Gear VR Edition.

Xbox-tilbehør

Understøttes via USB og den trådløse Xbox-adapter til Windows. Understøttes ikke via Bluetooth.

Understøttes ikke

Understøttes ikke

Lyd via controller

Understøttes via USB og den trådløse Xbox-adapter til Windows. Understøttes ikke via Bluetooth.

Lydenheder understøttes ikke på trådløse og traditionelle controllere i Windows 7/8.1. Hvis du vil bruge lydenheder via controlleren, skal du anvende Windows 10 eller en Xbox One-konsol.

Understøttes ikke

Firmwareopdateringer

Understøttes via USB og trådløs Xbox-adapter til Windows på en Windows 10-pc med Jubilæumsopdatering til Windows (ved hjælp af appen Xbox-tilbehør). Understøttes ikke via Bluetooth.

Controlleren kan opdateres via en Xbox One-konsol.

Firmwaren kan ikke opdateres via Android-enheder.

Tilpas funktionerne for den trådløse Xbox Elite-controller i appen Xbox-tilbehør

Understøttes

Du kan konfigurere Elite-controlleren i appen Enheder på Windows 10 eller på en Xbox One-konsol.

Elite-controlleren understøttes ikke på Android-enheder.