Kompatibilitet med den trådløse Xbox-adapter til Windows

Pc-kompatibilitet

Trådløs Xbox-adapter til Windows er kompatibel med de enheder, der kører Windows 10, Windows 8.1 eller Windows 7. En anden trådløs adapter, Xbox 360-adapteren, er kompatibel med Windows 8.1, 8 og 7.

Du kan også bruge en Xbox One-controller med enhver version af Windows 7 eller nyere ved at tilslutte den med et USB-kabel. Se Sådan kan du tilslutte en trådløs controller til Xbox One til en pc.

Bemærk! Du kan finde flere oplysninger i Trådløs controller til Xbox One – forskelle på Windows-operativsystemer.

Xbox One-tilbehør – kompatibilitet

Den trådløse Xbox-adapter til Windows virker sammen med alt originalt tilbehør til Xbox. Du kan tilslutte op til otte controllere plus hovedtelefoner (op til fire Xbox One-chatheadset eller to Xbox One-stereohovedtelefoner). Du kan også bruge andet tilbehør, f.eks. Xbox One Chatpad og Spil- og opladningssæt til Xbox One.

Tredjepartstilbehør – kompatibilitet

Hvis du har licenserede hovedtelefoner fra en tredjepartsproducent, som fungerer med Xbox One-controllere eller Xbox One-konsollen, vil de også fungere med den trådløse Xbox-adapter til Windows. Hvis du har problemer med at bruge dit tredjepartstilbehør sammen med den trådløse Xbox-adapter til Windows og en officiel Xbox One-controller, skal du kontakte tredjepartsproducenten for at få hjælp.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Kompatibilitet med den trådløse Xbox-adapter til Windows", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?