Den trådløse Xbox-adapter til Windows – komponenter

Den trådløse Xbox-adapter til Windows fås enten som en selvstændig vare eller som bundtet sammen med den trådløse controller til Xbox One.

Den trådløse Xbox-adapter til Windows som selvstændig vare – komponenter

• Trådløs adapter til Windows (USB-enhed)
  • USB-forlængerkabel – bruges til at forlænge adapterens rækkevidde
  • Startvejledning og garantioplysninger
En tegning af den trådløse Xbox-adapter til Windows og USB-forlængerkablet

Bundt med den trådløse Xbox-adapter til Windows og Xbox One-controlleren – komponenter

• Trådløs controller til Xbox One med 3,5-mm adapter
  • To AA-alkalinebatterier
  • Trådløs adapter til Windows (USB-enhed)
  • USB-forlængerkabel – bruges til at forlænge adapterens rækkevidde
  • Startvejledning og garantioplysninger