Den trådløse Xbox-adapter til Windows – funktioner

Med den trådløse Xbox-adapter til Windows kan du ikke kun tilslutte den trådløse Xbox One-controller til din Windows 10-enhed – du kan også tilslutte op til otte trådløse controllere og op til fire chatheadset og to stereohovedtelefoner uden nogen kabler mellem din controller og din Windows 10-, 8.1- eller 7-enhed.

Bemærk! Hvis du vil have oplysninger om brug af adapteren med forskellige versioner af Windows, skal du se Trådløs controller til Xbox One – forskelle på Windows-operativsystemer.

En tegning viser to bærbare computere. Der er tilsluttet en trådløs Xbox-adapter til Windows til begge computere. Den ene computer kommunikerer via adapteren med otte trådløse Xbox-controllere og fire chatsæt, og den anden computer kommunikerer med otte controllere og to stereohovedtelefoner.