Den trådløse Xbox-adapter til Windows – funktioner

Den trådløse Xbox-adapter til Windows gør det muligt at tilslutte din trådløse controller til Xbox One til din Windows 10-enhed. Adapteren opretter en trådløs forbindelse til helt op til otte trådløse controllere og fire chatheadsets (eller to stereoheadsets). Den trådløse Xbox-adapter til Windows fungerer sammen med Windows 10, Windows 8.1 og Windows 7, mens den trådløse Xbox-adapter til Windows 10 kun fungerer sammen med Windows 10.

Bemærk! Hvis du vil have oplysninger om brug af adapteren med forskellige versioner af Windows, skal du se Trådløs controller til Xbox One – forskelle på Windows-operativsystemer.

En tegning viser to bærbare computere, der hver især er tilsluttet en trådløs Xbox-adapter til Windows. Den ene computer kommunikerer via adapteren med otte trådløse Xbox-controllere og fire chatsæt, og den anden computer kommunikerer med otte controllere og to stereohovedtelefoner.